The Body Shop | Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Een momentje voor jezelf, iedereen heeft het nodig! Met een drukke peuter is het soms wel eens lastig om dat momentje te pakken, maar ik probeer minimaal één keer in de week even echt een relax avondje te hebben. En ook als je een gevoelige huid hebt (wat ik regelmatig heb) wil je wel eens genieten van een lekker gezichtsmasker. Daarom heeft The Body Shop het Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask gelanceerd. Phoe, dat is even een mond vol… maar ik heb het getest!

Kijken jullie mee?

The Body Shop: Dit nieuwe Instant Soothing Mask is 100% vegan en verrijkt met haver uit Engeland, verzachtende biologische Community-Trade amandelmelk uit Spanje en rustgevende biologische Community Trade-aloë vera uit Mexico. Het is daardoor nog fijner voor de gevoelige huid. Het nieuwe Masker bevat probiotica en zorgt er voor dat dode huidcellen op milde wijze van het huidoppervlak worden verwijderd.

Mediterranean Almond milk with oats Instant soothing mask

Verpakking
De verpakking van het masker past precies bij alle andere maskers. Het is een mooi glazen potje van 75ml, met een mat zwart draai-deksel. Op de sticker staat wat voor masker het is, en het heeft een zacht crème kleur. Ik vind deze maskers altijd heel mooi in de badkamer staan!

Ingrediënten

Aqua / Water / Eau, Olea Europaea Fruit Oil / Olive Fruit Oil, Glycerin, Propanediol, Avena Sativa Kernel Meal / Oat Kernel Meal, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Betaine, Lactobacillus Ferment Lysate, Sodium Polyacrylate, Carrageenan, Benzyl Alcohol, Jojoba Esters, Levulinic Acid, Parfum / Fragrance, Sodium Dehydroacetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Levulinate, Tocopherol, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract / Sweet Almond Seed Extract, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid.

Mediterranean Almond milk with oats Instant soothing mask

Wat ik heel fijn vind aan de maskers is dat er nog een extra laagje tussen het masker en het deksel zit, hygiënisch! Als je het niet fijn vind om met je vingers het masker uit de pot te halen dan kun je natuurlijk een spatel of een kwast gebruiken.

Substantie & geur

Als ik het plaatje er afhaal zie ik een hele mooie zachte en romige substantie, en als ik goed kijk zie ik de stukjes amandel/haver zitten! De geur is heel zacht, met een vleugje zoet en noot-achtig, ik vind het een heerlijke ontspannende geur!

Mediterranean Almond milk with oats Instant soothing mask

Als ik het masker uitsmeer op mijn arm om het eens goed te bekijken en te voelen merk ik dat het heerlijk uit te smeren is. De stukjes amandel/haver zijn duidelijk aanwezig maar voelen prettig aan, een milde scrub! De geur verspreid zich heerlijk door de badkamer en ik besluit het masker meteen maar op te doen!

Mediterranean Almond milk with oats Instant soothing mask

Ook brengt het masker prima aan op mijn gezicht, ik kan het goed uitsmeren. Op de foto hierboven zit het masker er nog niet zo dik op, maar je ziet de stukjes amandel/haver wel goed zitten, hier kun je lekker zacht mee scrubben! Het masker wordt niet hard, en daarom kun je het na +/- 10 minuten gemakkelijk afspoelen met lauw/warm water. Ik heb het masker nu drie keer gebruik (1x per week) en ik merk dat mijn huid een stuk rustiger is en ik minder last heb van pukkeltjes en onzuiverheden.

Ik ben groot fan van de maskers van The Body Shop zoals de British Rose, maar ook deze voeg ik aan mijn collectie toe. Vooral de geur vind ik geweldig, en ook het aanbrengen gaat erg goed. Het masker prikt of irriteert niet en is daardoor echt een masker voor een lekker geniet-momentje!

Dierproefvrij

Alle producten van The Body Shop zijn dierproefvrij. Zij waren het eerste wereldwijde beautymerk dat zich sterk maakte in de strijd tegen dierproeven in cosmetica. Nog steeds strijden zij voor het voorgoed een einde maken aan het doden van dieren voor schoonheid wereldweid. Ben je het daar mee eens? Teken dan de petitie!

Verkrijgbaar
Het masker is verkrijgbaar vanaf deze maand in potjes van 75ml voor € 20,- in de winkels van The Body Shop en via de website.

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge