The Body Shop Frosted Plum

Ik had het een paar keer voorbij zien komen bij bloggers, vloggers en in andere advertentie’s: de kerstcollectie van The Body Shop! Van de lieve Sint kreeg ik de Frosted Plum Body Butter en Sugar Scrub. En ik wil jullie graag laten weten wat ik er van vind!

Kijken jullie mee?

Frosted Plum Sugar Scrub

Frosted Plum

De Frosted Plum Sugar Scrub is een pot van 250ml en ziet er prachtig uit. De scrub zie je al goed door de doorzichtige pot, en op de bovenkant staat een mooie ‘Frosted Plum’ helemaal in kerstsfeer. Deze scrub is verkrijgbaar voor € 18,- bij The Body Shop.

Frosted Plum

Als je het deksel er af draait komt er een heerlijke fruitige maar warme geur je tegemoet. Het doet mij echt meteen aan de winter en kerst denken, het is absoluut geen zomerse fruitgeur.

Frosted Plum

De scrub is lekker grof en stevig, je kunt er goed mee boenen! Het heeft een mooie paarse kleur en in de structuur zie je de suikerdeeltjes goed zitten.

Frosted Plum

Na het scrubben heb ik een heerlijke zachte en gladde huid. Je huid voelt lekker schoon en fris, en alle dode huidcellen zijn verwijderd. Als je de scrub 2x per week gebruikt heb je het beste resultaat, en ik vertel je dat doe ik zeker. Deze geur wil je iedere dag wel om je heen hebben!

Frosted Plum Body Butter

Frosted Plum

Ook de verpakking van de Body Butter ziet er prachtig uit, hetzelfde design als de Sugar Scrub. In het najaar en in de winterperiode vind ik een Body Butter altijd heerlijk. Je huid heeft wat meer aandacht nodig door alle kou, regen en sneeuw. Eerst een heerlijke warme douche of bad en daarna je huid verwennen met een Body Butter. De Body Butter is verkrijgbaar in verpakkingen van 50ml (€ 6,-) en 200ml (€ 17,-).

Frosted Plum

De kleur van de Body Butter is wel heel anders dan de scrub, namelijk heel zacht roze. Maar wel een prachtige zachte kleur, die goed bij de andere producten past. Als je het deksel van het potje haalt zie je dit plaatje…. Dit durf je toch niet aan te raken!?

Frosted Plum

Ook deze geur is geweldig! Dezelfde geur als de scrub, maar wel iets zachter wat ik voor een Body Butter wel fijn vind. Zodra je de Body Butter aanraakt wordt het heel zacht en is het gemakkelijk te smeren. Het maakt je huid zachter en gehydrateerd, en de zoetige warme geur doet je meteen denken aan de feestdagen!

Ik vind de Frosted Plum een heerlijke wintergeur, echt een van mijn favoriete geuren op dit moment! Van deze lijn zijn nog meer producten zoals:

Shower Gel | 250ml € 7,-
Star Soap | 25g   € 2,-
Body Lotion | 250ml € 10,-
Hand Cream | 30ml € 5,50
Frosted Plum Candle | 200g € 15,-

Ook zijn er diverse cadeaupakketten van de Frosted Plum lijn, een perfect cadeau voor onder de kerstboom!

Hebben jullie de Frosted Plum producten van The Body Shop al eens geprobeerd?

irma

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge