Project Dollhouse Nina #Het eindresultaat!

Heel wat jaren geleden heeft mijn opa een poppenhuis gemaakt voor mijn tante. Een prachtig sinterklaascadeau! Een tijdje later kreeg mijn moeder het weer opgeknapt voor haar verjaardag, en jaren later heeft zij het voor mij opgeknapt en kreeg ik het cadeau. Hoe leuk is het dan dat ik dat poppenhuis, wat mijn opa nog gemaakt heeft, nu heb opgeknapt voor Nina! Op pakjesavond kreeg zij het cadeau, en ze is er meteen mee gaan spelen. Gelukkig was zij er net zo blij mee als mijn tante, moeder en ikzelf. Over dit (toch wel grote) project heb ik voor jullie vandaag het laatste artikel, het eindresultaat!

Kijken jullie mee?

Voorkant

Modern poppenhuis

De slaapkamer van de Sonny Angel’s is helemaal klaar, er ligt een mooie vloer in, de meubeltjes zijn geschilderd en mijn moeder heeft een matrasje samen met een dekentje en een kussen voor op het bed gemaakt. Op de muur heb ik een muursticker van Little Sissy geplakt, deze staat zo leuk!

Modern poppenhuis

De wekker en het eendje heb ik vroeger zelf nog mee gespeeld in mijn poppenhuis. Ik vind het zo leuk om die nu weer terug te zien in het poppenhuis van Nina!

Modern poppenhuis

De badkamer is ook helemaal klaar! Alle meubeltjes zijn geschilderd en de lamp van Skattich is opgehangen.

Modern poppenhuis

Vooral in de woonkamer moest nog veel gebeuren: de trap moest nog worden geplaatst, het behang van de woonkamer en de keuken moest nog worden geplakt en alle meubeltjes nog geschilderd. Maar het is gelukt! De houten meubeltjes zijn ook nog van mezelf geweest, en hebben nu witte en grijze accenten gekregen. De boomstamtafeltjes zijn wel nieuw gemaakt, en er is nieuwe bekleding op de stoeltjes en het bankje gekomen.

Modern poppenhuis

De keuken heeft mooie witte tegeltjes muur gekregen met een muursticker van een vis. Met het keukenblok ben ik echt ontzettend blij, hij is zo mooi geworden!

Modern poppenhuis

De trap is precies de scheiding tussen de keuken en de woonkamer geworden, maar toch is het één ruimte, makkelijk om te spelen! De bar in de keuken is gekocht via AliExpress, net als de trap.

Achterkant

Modern poppenhuis

De achterkant van het huis was al zo goed als klaar, maar er zijn nog een aantal kleine details aan toegevoegd.

Modern poppenhuis

Er kwam nog een leuk bankje binnen voor op het terras, en ik heb nog een leuke tuinposter opgehangen.

Modern poppenhuis

Ook is de echte Spar winkel al iets meer gevuld met broodjes, bloemkool, peren, tomaten en flesjes water!

Modern poppenhuis

Sinterklaas bracht nog een leuk poppetje, die meteen lekkere taartjes ging kopen in de winkel! Op de toonbank staan de lolly’s voor alle klanten al klaar.

En dit was alweer het einde van dit project! Nouja het einde… ik denk dat ik wel bezig blijf met het poppenhuis, want ik merk dat Nina het erg leuk vind. ze is er momenteel druk mee aan het spelen, en er worden heel wat lolly’s gekocht door de Sonny Angel’s!

Wil je weten hoe het tot dit eindresultaat is gekomen? Lees dan Project Dollhouse Nina #1Project Dollhouse Nina #2 en Project Dollhouse Nina #3

Hebben jullie al eens een poppenhuis opgeknapt?

irma

4 Comments

  • Zo mega super gaaf en wat is het een prachtig poppenhuis geworden ❤️

  • Wat leuk! Als kind heb ik nooit een dollhouse gehad. Op oudere leeftijd heeft het dus nog steeds iets magisch en word ik er blij van als ik het zie.

Geef een reactie

CommentLuv badge