Onze kerstkaarten van dit jaar

Echte post is veel leuker, en dat vind ik echt! Het is toch heerlijk om een stapeltje (leuke) post uit de brievenbus te halen en allemaal te bekijken en te lezen? Zo vind ik het rond de kerstdagen ook super leuk om kaartjes te versturen naar vrienden en bekenden. Een persoonlijk tekstje er in schrijven, een postzegel er op en versturen maar! Dit jaar heb ik kerstkaarten via Kaartje2go besteld, en wil ik graag aan jullie laten zien!

Kijken jullie mee?

Graag wilde ik dit jaar een kerstkaart met een foto van ons als gezinnetje. Samen met mijn broertje zijn we het bos in gegaan en hebben we een aantal leuke foto’s gemaakt. Dat is natuurlijk nog best een uitdaging met een energieke peuter, maar het is een leuke en spontane foto geworden!

Proefdruk

Kerstkaarten

Via de website van Kaartje2go heb ik een kaart uitgezocht, en onze foto ge-upload. Dit ging erg gemakkelijk! Het is natuurlijk altijd een beetje schatten qua kleur op zo’n beeldscherm dus ik heb als eerste gratis een proefdruk aangevraagd. Deze was er al de volgende dag! Bij dit pakketje zaten ook de diverse soorten papier en kleuren enveloppen om uit te kiezen.

Kerstkaarten

Zo maakte ik de keuze om onze kaarten op chique parelmoer papier te laten printen, lekker feestelijk! De kraft enveloppen vond ik erg mooi staan bij de goud/gele sterretjes op de kaarten.

Kerstkaarten

Nu ik wist dat de proefdruk goed gegaan was kon ik de kaarten ‘voor het echt’ gaan bestellen. Zo kon ik aanvinken welk soort papier ik wilde, welke enveloppen en ik ging voor zwarte sluitzegels met de tekst ‘Fijne feestdagen’.

Kerstkaarten

Aan de binnenkant van de kaart hebben we niet veel tekst geplaatst, alleen ‘Lieve groet’ met onze namen. We willen liever naar iedereen een persoonlijk tekstje erbij schrijven, dus hebben we de binnenkant verder blanco gehouden.

Kerstkaarten

De kaarten zien er prachtig uit, de levering was hartstikke snel, en het bewerkingsprogramma op de website werkt erg gemakkelijk. Ik ga er lekker voor zitten, leuke tekstjes bedenken, gedichtjes maken, lieve woorden, en een kerstgroet. En dan gaan ze op de bus! Wil je ook een kaartje ontvangen? Stuur me dan zeker je adres toe!

 

Verstuur jij kerstkaarten?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

33 Comments

 • Wat leuk! Ik had ook een mooie kerstfoto van ons willen maken en dan kaartjes, maar ik ben gewoon alweer aan de late kant, denk niet dat dat nu nog gaat lukken 😉 . Voor volgend jaar maar op tijd in de agenda zetten.

  • Ik denk dat het nog wel kan hoor Nadia, als je werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan gaan de kaarten dezelfde dag nog op de post! 😀

 • Hier verstuur ik ook kerstkaarten hoor, ik heb ze dit jaar zelf gemaakt. Deze van jullie is erg mooi geworden.

 • Wauw, kei mooi gedaan. Ik verstuur dit jaar geen kerstkaartjes. Ik vind het gewoon zo zielig om het op m’n eentje te doen.

 • Ziet er heel tof uit! Ik heb echt het gevoel dat het qua kerstkaarten elk jaar minder word. 🙁

 • Leuk zo een zelfgemaakte kaart ik doe het niet meer omdat het er vaak te weinig zijn bijna niemand stuurt nog kaartjes

 • Mooie kaarten, wij versturen altijd kerstkaarten. Echte post zegt zoveel meer vind ik!

 • Wat een leuke kerstkaart is het geworden. Persoonlijke berichtjes vergt wat meer tijd maar is wel veel leuker dan een simpele kaart met naam.
  Dit jaar heb ik geen kaarten verstuurd naar bekenden. We vieren het dit jaar ook niet. Wel heb ik wat kaartjes verzonden naar onbekenden oudere.
  Mijn voornemen is wel om in het nieuwe jaar persoonlijke kaartjes te sturen gedurende het hele jaar door. Is toch veel leuker om te ontvangen 🙂

 • Wat een prachtig kaartje is het geworden! Nu krijg ik spontaan zin om ook weer eens gewone kerstkaarten te gaan versturen. Dat is ook gewoon veel leuker!

 • De kaarten zijn onwijs leuk geworden. Vind het altijd erg leuk om een persoonlijke kaart te zien. Dat hoop ik later ook van mijn gezin te kunnen maken. En de afwerking aan de binnenkant vind ik ook prachtig! Heel mooi lettertype en mooi gedaan.

 • Wat een leuke, persoonlijke kaartjes! Wij krijgen er nog maar zo weinig, dat ik zelf ook maar heb besloten niks meer te versturen. Zo jammer.. want zo’n klein gebaar vind ik wel altijd erg speciaal.

 • Ja, mijn vrouw is ook altijd lekker creatief met kaarten sturen. Een kaart zegt toch meer dan een mailtje of berichtje

 • Ik hecht er zelf niet zoveel belang aan. Maar ik krijg er wel graag 🙂

 • Fijn he, dat Kaartje2go! Ik bestelde er de geboortekaartjes van Storm en dat ging supergemakkelijk! Jullie kaarten zijn erg leuk geworden, mooi ook met dat parelmoer!

 • Wat een super leuke kerstkaart heb je ervan gemaakt!

 • Wij hebben een kerstkaartje gemaakt met een foto van ons zoontje bij de kerstboom

 • Wat een leuke kaart! Ik stuur eigenlijk alleen nog een kaart naar degene van wie ik een kaart heb gekregen 🙂

 • Wat is hij mooi geworden! Ik ga zeker even op de site kijken, zoiets heb ik namelijk ook in gedachten.

 • Wat een leuke kerstkaart zeg! Wij zijn gestopt met kerstkaarten, omdat er toch wel aardig wat werk en geld in ging zitten

 • Ik vind echte post ook heel veel leuker, helaas is het aantal kerstkaarten wel steeds minder

 • Superleuk kaartje! Wij maakten ze ook altijd zelf, maar sinds vorig jaar hebben we geen kerstkaarten meer verstuurd. Maak nog wel zelf verjaardagskaartjes enzo

Geef een reactie

CommentLuv badge