Ons huis in kerstsfeer

Als het weer wat slechter wordt, en het wat eerder donker is dan begint het toch wel te kriebelen om alle kerstdecoraties van zolder te halen. Alle mooie kerstballen, het stalletje, de waxinehouders en de lichtjes. Ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn, en vind het lekker knus om ‘s avonds op de bank te zitten met die gezelligheid om me heen. In dit artikel wil ik jullie laten zien wat er op dit moment allemaal in onze woonkamer staat.

Kijken jullie mee?

Kerstboom

Kerstdecoratie

Ieder jaar zetten wij een kerstboom in de woonkamer, ik vind het zo gezellig staan! Ook dit jaar is het weer een Nordmann boom die we gekocht hebben bij Intratuin. Deze bomen bevallen ons erg goed en laten bijna geen naalden los! Onder de boom staat nog een rood oud houten sleetje, als decoratie maar dit jaar gaat Nina er vaak opzitten en gebruikt het als stoeltje!

Kerstdecoratie

In de boom hangen eigenlijk allemaal verschillende soorten hangers. De meeste kleuren die je terug vind zijn zwart/grijs, roest/bruin en glas. Het wandkleed met de schapenpoten heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen. Het is gekocht bij More than Canvas, en is dus ook een beetje ‘gekreukeld’ canvasdoek.

Kerstdecoratie

Vorig jaar heb ik een aantal vogeltjes gekocht, ik vind ze zo gezellig staan in de boom!

Kerstdecoratie

In het raam aan de voorkant van ons huis hangt een grote ster die mijn moeder gemaakt heeft. Het rek dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen hangt er ook nog en daar staan wat kleine decoraties op.

Kerststal

Kerstdecoratie

Wij hebben een grote televisiekast die bestaat uit verschillende onderdelen. Een daarvan is een vakkenkast en daar maak ik ieder jaar een stalletje in.

Kerstdecoratie

De poppetjes zijn gekocht in Belgie, en zijn vrij oud. Sommige stukjes zijn dus ook al vaker gelijmd, maar dat vind ik juist zo mooi!

Sfeerkachel

Kerstdecoratie

Een tijdje geleden kocht ik dit sfeerhaardje via Marktplaats. Ik vind het zo gezellig staan!

Kerstdecoratie

Naast het kacheltje staat een mand met grote dennenappels en een plaidje. Bovenop het kacheltje staat nog een mini kerstboompje, een vachtje en een waxinehouder.

Kerstdecoratie

Boven het sfeerhaardje hangt een plank waar ik allemaal kleine decoraties op heb gezet. Zo staat er een stolp met kerstballen, een magneetbord met een poster en wat sierkaarsen.

Hopelijk vonden jullie het kijkje bij mij in de woonkamer leuk, en hebben jullie wat inspiratie op kunnen doen!

Wat voor kerstdecoraties hebben jullie in huis?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge