Een kijkje bij… Marrinda!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week vertelde Mirjam over hun mooie overkapping. Deze week laat Marrinda ons een kijkje nemen in hun vrolijke woonkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Marrinda’!

Kijken jullie mee?

Marrinda | Hallo mijn naam is Marrinda Herms en ik woon met mijn partner, 2 kinderen en hond in Vaassen (Gelderland). Wij wonen in een vrijstaand huis welke wij 8 jaar geleden hebben gekocht als bouwval. Deze hebben wij helemaal opgeknapt tot deze gezellige woning.

Keuken

Keuken

Keuken
Wij hebben een ruime open keuken met zicht op de woonkamer met een gezellige grote eettafel.
Keukentafel

Keukentafel

In de keuken heb ik een tijd geleden via Marktplaats nog een tafel met 6 stoeltjes op de kop getikt.

Bordjes aan de muur

Bij de keuken heb ik op de muur een kleine verzameling bordjes. Ik ben nog steeds op zoek naar leuke items. Het bordje met de papegaai is van Yvonne Ellen.

Woonkamer

Woonkamer
In de woonkamer heb ik twee roze fauteuils staan. De poten hiervan heb ik neon roze gespoten. Dit had ik eens gezien op Instagram en vond ik een erg leuk idee.

Woonkamer

Cat

Kunst

Ik hang veel van mijn eigen kunstwerken op in de woonkamer. Deze fotografeer ik weer voor mijn eigen Instagram account.

Woonkamer

Ik heb veel grote monstera’s staan, persoonlijk hou ik wel van een beetje groen in huis!

Hal
Piano

In de hal hangen de jassen en staat sinds kort een piano die ik via de kringloop op de kop heb getikt. Hij was bruin en ik heb hem mint groen geverfd. Bovenop de piano zie je een stippenportret van mijn dochter, deze maak ik in opdracht. Het dienblad is van de kwantum en bijna alle andere items op de piano komen daar vandaan, behalve de mintgroene tijgerkop, die is van de Hema.

Hal

Op de andere muur in de hal heb ik wat bordjes hangen en een schilderij die ik heb gemaakt.

Gang

Wereldbol
In de gang heb ik wat leuke kringloopitems staan, zoals de wereldbol, de roze vaas, het kastje welke ik roze heb geschilderd. Ik vind het erg leuk om af en toe wat kringloopwinkels af te struinen, op zoek naar leuke items.

Vaas
Zo heb ik deze leuke vaas bij de kringloop op de kop getikt. De onderkant heb ik zelf iets roze gespoten.

Kerst

Witte kerstboom

Witte kerstboom
Op dit moment tover ik mijn huis langzaam in kerstsfeer. De witte kerstboom staat weer en ik hang er veel kleurrijke ballen in. Deze zijn o.a. van de Hema en de Intratuin.
Eigenlijk ben ik nog steeds op zoek naar leuke kleurrijke kerstballen, lekker vrolijk!

Ik hou van véél kleur! Alle schilderijen op de foto’s maak ik zelf.

Groetjes Marrinda

Wat een vrolijke woonkamer Marrinda!

Wat vinden jullie van deze woonkamer?

irma

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge