Op vakantie met de mini’s van Treaclemoon

We gaan alweer richting de maand juni! Zijn jullie vakantieplannen al bekend voor deze zomer? Wordt het een echte zonvakantie of een leuke citytrip? In iedergeval moet er een koffer of een grote tas ingepakt worden voordat je eindelijk op je vakantiebestemming bent. En natuurlijk neem je het liefst je favoriete verzorgingsproducten mee! Natuurlijk is het niet handig om de grote verpakkingen mee te nemen, dus heeft TreacleMoon deze fantastische mini’s. Speciaal voor op vakantie! Ik heb er drie voor jullie getest en laat jullie natuurlijk weten wat ik er van vind.

Kijken jullie mee?

Over dit leuke en heerlijke merk heb ik natuurlijk al vaker geschreven. Zo heb ik al eens geschreven over de heerlijke shower mousse en de fantastische handcrème van TreacleMoon. Maar vandaag wil ik jullie twee mini Hand and body lotion’s laten zien en een bath and shower gel.

Hand and body lotion | The raspberry kiss

TreacleMoon

De naam zegt het al, deze hand and body lotion ruikt naar heerlijke zoete frambozen! De verpakking ziet er erg leuk en schattig uit. De mini verpakking bevat namelijk 60 milliliter en heeft een handige pompsysteem. Met dat pompsysteem ben ik trouwens erg blij! Geen vingers meer in een pot, een stuk hygiënischer dus!

I Think this must be love… She smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow where she sat.

TreacleMoon

De substantie heeft een mooie kleur roze, smeert erg goed uit, trekt vrij snel in en is absoluut niet vet. Mijn huid voelt na de tijd goed verzorgt aan en lekker zacht!

Hand and body lotion | My coconut island

TreacleMoon

Ook deze verpakking ziet er erg leuk uit! De naam en de kleur doet je meteen denken aan palmbomen, zon, strand en een mooie blauwe zee. Na het ruiken van deze heerlijke (niet al te sterke) kokosnootgeur ben je meteen op een onbewoond eiland en lig je in een hangmat onder de palmbomen.

I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind.

TreacleMoon

Ook deze substantie smeert erg goed uit, trekt vrij snel in en is absoluut niet vet. Wel heeft hij iets van een witte waas zodat je wat langer moet smeren en moet laten intrekken.

Bath and shower gel | One ginger morning

TreacleMoon

Laat ik meteen maar zeggen dat gember ‘niet mijn ding is’. De geur van deze ‘one ginger morning’ bath and shower gel is niet mijn favoriet, maar de geur is toch nog best lekker fris! Ook deze verpakking ziet er weer hartstikke leuk uit met de welbekende quote’s op de voorkant. De bath and shower gel heeft geen pompsysteem maar een ‘gewone’ klikdop.

Wakey wakey duvet princess… with a gentle yawn she stretched and captured her dream… still warm… today seemed full of endless promise.

TreacleMoon

De substantie van de bath and shower gel is niet erg dik maar is prima om je helemaal mee te wassen. Het schuimt goed, en de geur is tijdens het wassen iets minder sterk dan dat je zo aan de dop ruikt.

Deze mini’s vind ik hartstikke handig! Natuurlijk zijn ze erg makkelijk als je op vakantie gaat, of gewoon voor in je tas. Maar ook om eens een andere geur te testen vind ik deze mini’s erg handig, in plaats van dat je meteen een grootverpakking ‘moet’ kopen.
De mini’s van TreacleMoon zijn verkrijgbaar voor €1,- bij Albert Heijn, Etos, Trekpleister en Kruidvat. Meer informatie over de producten is te vinden op de website van TreacleMoon.

Hebben jullie de mini’s van TreacleMoon al eens geprobeerd?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

 

1 Comment

  • Wat zijn ze schattig zeg! Ik hou van dit soort verpakkingen! En inderdaad, ideaal voor de vakantie. Ga ik zeker even onthouden want ik wist niet dat dit merk ook mini’s had.

Geef een reactie

CommentLuv badge