De zomer in met de nieuwe Sally Hansen Bohemian Chromes Collection

Nieuwe kleuren nagellak ben ik altijd blij mee, en vooral als dat net voor de zomer is! Ik wissel graag van kleur op mijn nagels, en vooral in de zomerperiode. Sally Hansen heeft vier prachtige luxueuze kleuren uitgebracht in de Bohemian Chromes Collection met voedende arganolie. Erg fijn dat je tijdens het lakken je nagels meteen goed verzorgd! Een basecoat mag je achterwege laten onder de Color Therapy nagellak. Zo kan de arganolie namelijk direct op je blote nagel inwerken. Ik heb twee van de vier kleuren mogen ontvangen om te testen voor jullie.

Kijken jullie mee?

Burnished Bronze

Sally Hansen

De eerste kleur die ik ontvangen heb is nummer #194 met de naam ‘Burnished Bronze‘. Het potje ziet er prachtig uit, heeft een glimmende dop en een dikke bodem wat een mooie luxe uitstraling geeft. Het potje heeft een inhoud van 14.7 ml.

Sally Hansen

De lakjes van Sally Hansen hebben een heel fijn breed kwastje. Ik vind dat persoonlijk altijd erg fijn lakken!

Sally Hansen

Het is een prachtige brons kleur met een mooie subtiele glitter er in verwerkt. Het is een kleur dit je bij een netjes outfit kan dragen, maar ook juist stoer!

Sally Hansen

De nagellak lakt erg fijn, en na 2 keer lakken ziet het er prachtig uit!

Namas Grey

Sally Hansen

De tweede kleur die ik heb ontvangen is nummer #112 met de naam ‘Namas Grey’. Ook dit potje ziet er prachtig uit en heeft een luxe uitstraling. Ik vind het erg fijn dat je de lak goed ziet, zodat je ook weet of het al bijna leeg is bijvoorbeeld.

Sally Hansen

Namas Grey is denk ik wel mijn favoriete kleur uit deze nieuwe collectie. Een mooie lichtgrijze tint, en af en toe een vleugje lichtblauw. Een geweldige kleur voor de zomerse dagen, en past eigenlijk wel bij ieder outfit! Ik denk dat dit lakje ook geweldig staat op je teennagels.

Sally Hansen

Ook dit lakje heb ik twee keer gelakt, en daarna was de dekking prima. Wat ook erg fijn is: de lakjes drogen vrij snel!

De Bohemian Chromes Collection bestaat uit de volgende tinten:
#372 Wine Therapy – Hef het glas op deze wondermooie wijnkleur met romige finish.
#194 Burnished Bronze – Verwen je ziel met een weelderige brons-koperkleurige glitter.
#142 In My Element – Denk diep na over het leven met een prachtig metallic grijs op je nagels.
#112 Namas Grey – Straal positiviteit uit met een oogstrelende romige, lichtgrijze tint.

Tip
Werk je manicure af met de Color Therapy topcoat en nagelriemolie. Beide bevatten hetzelfde arganoliecomplex als de nagellak. De topcoat zorgt voor een ultraglanzende finish en een duurzame afwerking, terwijl de nagelriemolie je nagels en nagelriemen er meteen gezonder en gevoed laat uitzien.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection is onder andere te koop bij Douglas en Kruidvat voor (adviesverkoopprijs) € 10,99. Voor meer mooie nagelinspiratie kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de Instagram pagina van Sally Hansen.

Ik ben zeer tevreden over deze lakjes van Sally Hansen. De dekking is prima en ze blijven een aantal dagen erg mooi zitten!

Wat is jou favoriete kleur van deze nieuwe Sally Hansen Bohemian Chromes Collection?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge