TreacleMoon handcrèmes

Met veel wisselingen van het weer zijn mijn handen niet om aan te zien. Droog, velletjes, rimpels, slechte nagels kortom; lelijk. Vooral in de winterse periode is het belangrijk dat ik mijn handen goed insmeer. Een tube handcrème staat dus ook standaard in de badkamer. Ik vind het wel best lastig om het bij te houden, als ik bijvoorbeeld een dagje weg ben, of beneden aan het werk ben denk ik al snel ‘laat maar’.

Wat ik belangrijk vind aan een handcrème? De geur! Maar dat vind ik eigenlijk met alle verzorgingsproducten wel, geur is voor mij het belangrijkste anders blijft het al snel in een kastje liggen. Vorige week kreeg ik deze 3 tubetjes handcrème opgestuurd van Treaclemoon. Ik ken het merk wel maar heb er zelf nog nooit geen producten van gehad. Tijd om eens te testen! TreacleMoon heeft namelijk hun collectie uitgebreid met drie kleur- en geurrijke nieuwe handcrèmes!

Marsmallow Heaven

Deep in the night when all dreams come true, there is a candy store laden with gloriously coloured jars, each filled with memories so beautiful you want them to stay forever…

Deze handcrème is voor de extra droge handen en heeft onmiddellijk voedende, hydraterende en verzachtende eigenschappen. In deze handcrème zit namelijk de toevoeging van abrikozenolie en vitamine E. De formule bevat tevens glycerine, druivenpitolie en sheabutter. En dan doe je de dop open… Een heerlijke zoete marshmallow geur komt je tegemoet! De geur is zeker herkenbaar als zoete/vanille marshmallow. Heerlijk! Na het smeren, wat heel goed ging en gelukkig snel droogde, bleef de geur echt lang aan mijn handen zitten. Mijn handen voelden zacht aan en ik vind deze eerste handcrème al een echte aanrader!

The Raspberry Kiss

I think this must be love… she smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow she sat.

Een stoer roze kleurtje, deze zou zeker opvallen in het schap van de winkel! Deze handcrème heeft een intensief verzorgende werking dankzij amandelolie en pitajaextract (drakenvrucht). De samenstelling bevat tevens druivenpitolie, sheabutter en glycerine. Ook deze crème smeert heel gemakkelijk en na de tijd heb je heerlijke zachte handen. De geur vind ik persoonlijk iets minder, het doet mij denken aan de ‘Jawbreaker’ (peperballen) fruitballen. Maar wat ik wel heel positief vind is dat de geur niet na 5 minuten alweer verdwenen is.

My Coconut Island

I’m going to a faraway place she said…just for a while…her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind.

Deze handcrème voedt en herstelt je huid en versterkt je nagels dankzij een combinatie van macadamia-olie en zoete kers. De samenstelling bevat ook druivenpitolie, sheabutter en panthenol. Als ik het goed heb is dit de enige crème die ook echt verzorgend is voor je nagels, dit vind ik erg prettig omdat ik die altijd automatisch mee smeer, en ze wel een oppepper kunnen gebruiken momenteel! Deze crème smeert net als de anderen makkelijk uit, en hoeft niet lang te drogen. Als je je ogen dicht doet en deze heerlijke geur ruikt word je zo meegenomen naar de Caraïben en kun je heerlijk wegdromen op parelwitte stranden vol kokosnootbomen en een prachtige blauwe zee.

Zo lekker dat je er bijna je vingers bij af wilt likken!

Flacons
Wat ik zeker wil vermelden; het formaat is super handig! De flacons zijn ongeveer 10cm groot. Handig voor in je tas, op je bureau of in de badkamer. Of op iedere plek 1 natuurlijk! De inhoud van een flacon is 75 ml. De vormgeving vind ik hartstikke leuk, leuke kleurtjes en erg origineel met de tekstjes er op! De flacons hebben handige doppen die stevig sluiten, zodat niet alle crème per ongeluk door je tas ligt.

TreacleMoon

Ja ik vind dit zeker geslaagde handcrème’s die ik ook zeker weer ga kopen als ze op zijn. Want ze hebben ook echt leuke prijsjes! Ze zijn verkrijgbaar bij Etos voor € 2,99.

Zijn jullie al bekend met deze heerlijke handcrèmes?

 

Dit artikel is in samenwerking met een bedrijf of merk.

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge