Een kijkje bij… Joyce!

Vandaag het vierde artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere woensdag is iemand anders aan het woord en verteld over een plek in of om zijn / haar woning. Vandaag hebben we een prachtige nieuwe badkamer om te laten zien. Na twee weken verbouwen is er een prachtig resultaat, vandaag dus ‘Een kijkje bij…Joyce’!

Kuuroord Jongejan
1e Paasdag a.s. wonen wij hier al weer 2 jaar. Toen wij destijds de sleutel van ons paleisje kregen, ging tevens mijn zwangerschapsverlof in. Ofwel… nog 6 weken te gaan voor de uitgerekende datum. Veel klussen zat er dan ook niet in. Gelukkig was op de badkamer na, alles al helemaal in onze stijl. Er zat zelfs al een roze babykamer in, hoe toevallig! We besloten daarom het project “badkamer” even uit te stellen tot alles weer op rolletjes liep en er weer nieuw budget beschikbaar was voor deze actie.

Badkamer
3 weken geleden was het zover. Mijn man Maarten had 2 weken vakantie, of bouwverlof?  en samen met onze zwager zou hij in 2 weken de nieuwe badkamer plaatsen. En zo geschiedde. 2 weken bivakkeren in het puin, douchen bij schoonzus en ouders en tot overmaat van ramp begon in huize Jongejan ook nog een ware buikgriep. Dat is geen pretje een dag nadat je complete oude badkamer met toilet gesloopt is. Eerlijk gezegd dacht ik ook dat hier geen badkamer meer van te maken viel.Badkamer
Omdat onze zwager al de nodige ervaring heeft met het plaatsen van badkamers hebben wij een aantal weken terug alle items los besteld; van bad tot douchedeur, van toilet tot tegels. Na 2 weken bikkelen en afzien mag het resultaat er zeker zijn. Inmiddels is het huis van boven tot beneden weer stofvrij en op wat afwerking na (plafond schilderen, raam schuren en verven) is ons nieuwe kuuroord geopend.

Badkamer

Met verbouwingen in huis ben ik nu wel even klaar, ons volgende project is de tuin. Maar dan mag eerst de lente echt van start gaan.

Een lieve plons en een spetter,
Joyce Jongejan

Ik vind het echt heel mooi geworden Joyce!

Wat vinden jullie van Joyce haar nieuwe badkamer?

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge