22 mei 2018: 4 jaar getrouwd!

Vandaag is het 22 mei 2018, en dat betekend dat we alweer 4 jaar getrouwd zijn! Het was in 2014 een prachtige (en warme!) dag waar ik natuurlijk weer even op terug wil blikken. Deze mooie dag kan ik natuurlijk ook op mijn blog niet overslaan!

Kijken jullie mee?

Trouwdag

4 jaar getrouwd, een ‘vruchten huwelijk’. Als ik tegen iemand zeg dat we 4 jaar getrouwd zijn klinkt het als een behoorlijke tijd, maar zo voelt het niet! De jaren zijn voorbijgevlogen, en dat komt waarschijnlijk omdat we het gewoon zo leuk hebben samen. De relatie wordt natuurlijk een stuk serieuzer, dieper en je kent elkaar door en door. We weten precies van elkaar wat we denken of zouden doen in een bepaalde situatie, maar de gezelligheid blijft!

Trouwdag

Trots
En wat ben ik trots op mijn lieve knappe man! Een eigen winkel runnen samen met zijn ouders, overal het beste uit willen halen, iedere morgen vroeg opstaan en laat thuiskomen, de sociale contacten die bij een winkel komen kijken en natuurlijk de administratieve en financiële kant. Maar ook super goed voor mij en Nina zorgen, en dat zo goed mogelijk willen doen. Ook in en om en huis pakt hij alles aan (naast zijn werk!) van grote tot kleine klusjes. Ik ben trots!

Trouwdag

Natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, in ieder huwelijk zijn wel eens tegenslagen en moeilijkheden zo ook bij ons. Er zijn wel eens rottige momenten, maar de schouders gaan er altijd onder en gelukkig hebben we het meer fijn en leuk met elkaar dan niet. Ook het praten met elkaar blijft belangrijk. Zo praten we veel over de gezondheid van familieleden, de winkel maar natuurlijk ook over onszelf als gezin, onze toekomst en onze lieve kleine ondeugende dochter. Door te praten kom je altijd weer veel dichter bij elkaar!

Op naar alle volgende jaren!

Het artikel van vorig jaar is hier te lezen.

Ben jij ook getrouwd?

irma

 

 

Alle foto zijn gemaakt door Bibifotografie

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge