22-05-2014 | 3 jaar getrouwd!

Vandaag een heel persoonlijk artikel. Het is vandaag 22 mei, en deze dag kan ik natuurlijk niet overslaan, het is onze trouwdag! 22-05-2014 ben ik getrouwd met Harm Hendrik, en dat is alweer 3 geleden! Een bijzondere dag, en ik wil daar natuurlijk ook op mijn blog even bij stil staan…

3 jaar getrouwd, een leren huwelijk, waar blijft de tijd! Ik zeg het zo vaak, maar de tijd vliegt echt voorbij. Zeker nu we een prachtige dochter hebben zien we hoe snel de tijd gaat, en dat we echt van ‘het moment’ moeten genieten.

Harm Hendrik en ik waren nog best jong toen we trouwden, ik was 22 en Harm Hendrik 23 jaar. We hebben samen een huis gekocht, flink geklust samen met onze ouders en vanaf onze trouwdag was ook echt het eerste moment dat we samen gingen wonen. We waren er klaar voor, stapel gek op elkaar, en zeker van onze zaak! En nog steeds…

Dit vind ik echt een geweldige foto van Harm Hendrik. Om 10:00 uur kwam hij me thuis ophalen. Ik zie de zenuwen op zijn gezicht na het aanbellen, heerlijk! 

En na dat we elkaar voor het eerst gezien hadden waren eigenlijk alle spanningen verdwenen en hebben we de hele dag alleen nog maar gelachen.

Dit is een van de eerste foto’s tijdens de shoot, nog een beetje zenuwachtig, maar wel heel veel lol!

Altijd leuk, de onverwachte foto’s! De fotograaf is er de hele dag bij geweest, ze heeft prachtige foto’s gemaakt, maar we hadden niet in de gaten dat ze de hele dag bij ons was. Heel fijn!

Op deze foto ben ik erg trots. Ik ben erg blij dat mijn vader mij de Kerk in heeft mogen brengen, en dat ik hier zo’n prachtige foto van heb. 

En nu zijn we alweer 3 jaar verder. En ik heb het gevoel of het altijd al zo geweest is, alles gaat zo automatisch, en we kennen elkaar door en door. We hoeven elkaar alleen maar aan te kijken en we begrijpen elkaar. Ik weet precies wanneer er ‘iets is’ met Harm Hendrik, of wanneer hij het heel druk heeft gehad in de winkel. Op die momenten even praten, of juist niet, het gaat allemaal heel gemakkelijk. Gelukkig ook maar anders was er iets niet goed gegaan!

Op naar dit nieuwe jaar!

Ben jij getrouwd en zo ja: hoe lang?

 

 

 

Alle foto zijn gemaakt door Bibifotografie

21 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge