Een kijkje bij… Mariëlle!

Vandaag weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week is iemand anders aan het woord die een ruimte in zijn of haar woning laat zien. Dit keer hebben we weer een prachtige badkamer, met bad, douche en toilet! Vandaag dus ‘Een kijkje bij…Mariëlle’!

Mariëlle | Of jullie een kijkje bij ons in de badkamer mogen nemen? Natuurlijk… De badkamer waar we stiekem toch wel heel erg trots op zijn.
Irma kennen jullie natuurlijk al, maar mijn naam is Mariëlle Buter en ik woon samen met mijn man Christian Buter op de Alexiahof in een nieuwbouw huis op Urk. Hier mogen wij nu bijna een jaar met plezier wonen.

Tijdens de bouw en het inrichten hoorde ik vaak de vraag: ‘wat is je smaak/stijl?’ En dan moest ik vaak bekennen: ‘ja euhm weet ik eigenlijk niet’. Ik dacht namelijk dat ik deze moest gaan benoemen met bijvoorbeeld Scandinavisch, landelijk, romantisch of vintage stijl. Ik wist wat ik wilde, maar ook heel goed wat ik niet wilde. Dat was soms best lastig, omdat ik iets in mijn hoofd had wat vervolgens nergens te vinden of te verwezenlijken was. Ik wilde bijvoorbeeld heel graag een grind epoxy vloer in onze badkamer, maar helaas na een zoektocht kwam ik erachter dat dit niet gunstig is in een badkamer. Gelukkig hebben we bij Stobastone een prachtige zandkleurige tegel kunnen vinden evenals de witte glitterende steenstrip. Ik hou van de natuur, altijd al gedaan. Schelpen, stenen, planten, bloemen, veren enz. en dat kun je terug vinden in ons huis. Strak, maar met natuurlijke tinten en gezellige accessoires. Onze ‘van alles wat stijl’ zo noem ik het dan maar. ?

Maar goed de badkamer… wat was dat leuk om te doen! We hebben alles samen uitgezocht trouwens, want die vraag kreeg ik vaak, of het voor ons niet moeilijk was. Christian was vaak de doorslaggevende factor als ik twijfelde over bijvoorbeeld een kleur. Hij kon al heel goed het plaatje voor hem zien en al genieten van wat er gedaan was, terwijl ik nog steeds stof en rommel zag. En toen begon het stukje bij beetje eindelijk onze droom badkamer te worden. De indeling is zo gemaakt dat alles erin paste hier hadden we tijdens de bouw al rekening mee gehouden. Ik hou van languit in bad gaan dus een bad moest er komen. Het bad en de inbouwapparatuur hebben we bij Sanidump in Almere gekocht. Om de glinsterende steenstrip achter het badmeubel en de wc eruit te laten springen wilde ik de muren zo rustig mogelijk laten, hiervoor hebben we een betonstuc gekozen die door Vlak en Strak is aangebracht.

Waar ik het meest trots op ben zijn toch wel de waszuilen die er meteen uitspringen. De zuilen hebben we op de site van badkamerexclusief gevonden ik was er meteen verliefd op! We hadden een tekening gemaakt hoe we de waszuilen wilden verwerken in het badmeubel. DV Allround heeft dit voor ons kunnen verwezenlijken wat het plaatje helemaal compleet maakt.

Wat onze badkamer zo bijzonder maakt? Alles is met aandacht uitgezocht en bedacht. Achter bijna alles zit wel een uitstapje of een verhaal waar we vaak lachend aan terug denken.

Liefs, Mariëlle

Wauw, wat een prachtige badkamer Mariëlle! Ik denk dat de meeste lezers nu ook wel benieuwd zijn naar de rest van je huis!

Wat vinden jullie van deze badkamer?

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge