My Pinterest favorites #39 Jongens Slaapkamer

Een tijdje geleden heb ik jullie heel veel inspiratie laten zien voor mooie meisjes slaapkamers. Ook de kamer van Nina heb ik jullie uitgebreid laten zien. Maar nu is het tijd voor de jongens! Ook zij willen natuurlijk een mooie slaapkamer, en misschien ook wel in een leuk thema! Ik ben even op Pinterest gaan kijken wat de mogelijkheden allemaal waren voor een jongens slaapkamer, en kwam ik hartstikke veel leuke ideetjes tegen. En deze leuke inspiratie wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Kijken jullie mee?

Jungle

slaapkamer

Jungle slaapkamer Jungle slaapkamer

Voetbal

slaapkamer

Soldaat

slaapkamer

Blauw

slaapkamer

 

Zijn jullie ook druk bezig met de kinderkamers? Dan hoop ik dat jullie inspiratie uit dit artikel kunnen halen!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie zoals: moederdag, vaderdag maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Wat voor jongens slaapkamer heeft jullie zoon?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

 

Geef een reactie

CommentLuv badge