Twee outfits voor de lente en de zomer

Het voorjaar is begonnen! Het is misschien een hele vreemde en rare periode maar we hebben toch zeker al mooie dagen gehad met veel zon. En dat betekend toch ook dat we onze kledingkasten mogen omwisselen. De donkeren kleuren, truien en vesten mogen vervangen worden voor vrolijke kleurtjes, shirtjes en rokjes. Vandaag laat ik jullie twee leuke outfits van My Jewellery zien die zeker geschikt zijn voor de lente en zomer.

Kijken jullie mee?

Outfit 1

Voorjaar kleding

Het eerste outfit bestaat uit een vrolijke roze gestreepte pantalon met een bijpassend wit t-shirt met een tijger er op.

Voorjaar kleding

Deze broek viel mij meteen op. De broek is vrolijk maar ook netjes, dus ook zeker geschikt voor op je werk. Het leuke aan deze broek vind ik ook dat je hem op verschillende manieren kan dragen, met een (bijpassende) blazer, of juist lekker losjes met alleen een t-shirt.

Voorjaar kleding

Voorjaar kleding

De broek bestaat uit 95% polyester en 5% elastaan. In de recensies op de website had ik al gelezen dat de broek een maatje kleiner viel. Ik heb hier een xl aan en had een maat l ook zeker niet gepast. Het t-shirt bestaat uit 100% katoen, ook fijn voor de warmere dagen! Het t-shirt valt goed op maat, ik draag maat l en vind het fijn om een tshirt oversized te dragen.

Roze gestreepte pantalon: € 19,98
Wit t-shirt met tijger: € 19,95

Outfit 2

Voorjaar kleding

Het tweede outfit bestaat uit een zwarte rok met roze stippen en laagjes en een wit shirt met de letters ‘love’.

Voorjaar kleding

Dit outfit is zeker zomers! Heerlijke blote benen, en te dragen met laarsjes, hakken, sneakers of mooie slippers.

Voorjaar kleding

Voorjaar kleding

Het rokje is 100% polyester. Ik draag maat l, en het rokje valt ook zeker goed op maat. Het t-shirt bestaat uit 95% Katoen en 5% Elastaan. Het t-shirt valt goed op maat, ik draag maat l en ook dit t-shirt draag ik iets oversized.

Zwarte rok met roze stippen: € 34,95
Wit shirt ‘love’: € 24,95

Ik ben zeer tevreden met mijn twee nieuwe outfits van My Jewellery. De kledingstukken zien er mooi afgewerkt uit en voelen erg goed aan. De outfits zijn natuurlijk goed uit te breiden met leuke armbandjes, enkelbandjes, horloges of kettingen. Ook een leuk (spijker)jasje of blazer kan het outfit compleet maken op de wat frissere dagen.

irma

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge