My Pinterest favorites #37 Meisjes Slaapkamer

Zoals jullie wel op mijn Instagram hebben kunnen zien hebben wij de kamer van Nina aangepakt. Nieuwe kleur op de muur, nieuw behang, nieuwe raambekleding en wat nieuwe decoraties. Een heerlijke metamorfose dus! Ze is van een babykamer naar een echte stoere meidenkamer gegaan. En wat is ze er trots op! En wij natuurlijk ook… Voor deze hele aanpak heb ik heel wat uurtjes op Pinterest doorgebracht, en kwam ik hartstikke veel leuke ideetjes tegen. En deze leuke inspiratie wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Kijken jullie mee?

Roze

Jungle

Mintgroen

Stoer

Zijn jullie ook druk bezig met de kinderkamers? Dan hoop ik dat jullie inspiratie uit dit artikel kunnen halen!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie zoals: pasen, moederdag, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Wat voor slaapkamers hebben jullie kinderen?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

 

Geef een reactie

CommentLuv badge