Mijn maand in foto’s #02 | Het Rapport, Valentijnsdag en vakantie!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 28 februari! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand februari stond in het teken van het rapport, Valentijnsdag en vakantie! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Tijdens de lunch probeer ik altijd een bakje met fruit er bij te nemen. Nina krijgt standaard fruit bij haar lunch maar mezelf ‘vergeet’ ik toch regelmatig…

Zaterdag 1 februari heeft Harm Hendrik de nieuwe rolgordijnen opgehangen op Nina haar slaapkamer. Nu nog op zoek naar mooie gordijnen!

Maandag 3 februari was het dan zover, Nina kreeg haar eerste rapport! En wat zijn we trots op onze topper, ze ontwikkeld zo goed!

Flamingo

Al een aantal dagen waren er veel vogelspotters rond het huis van mijn ouders. Ze waren op zoek naar de Kwak! Van mijn broertje heeft Nina een roze flamingo gieter gekregen, en daarmee moest mijn broertje natuurlijk even een geintje uithalen…

Kneipp Stress

Deze maand kwam er een artikel online over de heerlijke nieuwe lijn van Kneipp!

Simba onder de kast

Op 6 februari scheen het zonnetje eindelijk even lekker! En dat vond Simba ook… al heeft ze wel een bijzondere positie uitgekozen om te liggen!

Voorstraat

En omdat het zonnetje zo lekker scheen ben ik maar begonnen met wat los blad en takken op te ruimen.

Primark

Zaterdag 8 februari zijn we gezellig met z’n drieen naar Zwolle geweest. Uiteraard brachten we ook een bezoekje aan Primark, en daar heeft Nina haar verjaardagscadeautje vast uitgezocht!

Kleding Nina

Maar we kwamen voor nieuwe broeken, en daar zijn we gelukkig goed voor geslaagd! En met de nieuwe zwempakken is Nina helemaal blij…

Bloemen

Van een project waar ik aan meegewerkt heb op mijn werk kreeg ik dit prachtige bos bloemen! Dat staat nog eens vrolijk in huis met al die regen en wind buiten.

Hemp

Deze maand kwam er ook een artikel online over de Hemp producten van The Body Shop. Deze producten zijn erg goed voor de extreem droge huid!

Nina chocolade

14 februari was het natuurlijk Valentijnsdag! En Harm Hendrik heeft niet alleen mij gedacht, maar ook aan Nina! En hij weet wel waar hij haar blij mee kan maken.

Zwemmen

Maandag 17 februari begon de vakantie! Heerlijk even helemaal niets… Op maandag was Harm Hendrik ook een dagje vrij en zijn we gezellig naar het zwembad in Joure geweest. Ik denk dat Nina minimaal 40 keer van de wildwaterbaan is gegaan met ons. En dat hebben we gevoeld de dag erna! 😉

Nina logeren

Ook logeren bij opa & oma stond op het lijstje voor in de vakantie, en dat was zeker geslaagd! Wij gingen heerlijk een dagje naar de sauna en Nina heeft genoten bij opa & oma.

Koffie Intratuin

Vrijdag ben ik met Nina en mijn moeder even naar Intratuin geweest. Mijn broertje ging namelijk zaterdag verhuizen en daar wilde we natuurlijk wel even een leuk plantje voor meenemen. We hebben onszelf getrakteerd op deze heerlijke koffie!

Nina Intratuin

Ook stonden er bewegende beren. Nina vind dat nooit zo leuk en kijkt liever van een afstandje. Maar toch ging ze er na een tijdje heen om even te kijken!

Verhuizen

Afgelopen vrijdag/zaterdag hebben we mijn broertje verhuist, en zijn nieuwe appartement ingericht. Het is prachtig geworden!

Verven

Maandag mocht Nina weer naar school na een heerlijke vakantie. En wat was ze blij dat er verven op het kiesbord stond!

Miekinvorm

Voor MIEKinvorm mocht ik foto’s maken van de nieuwe collectie. Hartstikke leuk! Hou mijn Instagram account in de gaten voor meer van deze leuke producten!

 

Hoe was jullie maand?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge