Mijn maand in foto’s #04 | Thuisschool, Verjaardag en Koningsdag

Ook deze maand bleven we thuis. We mochten naar buiten om een frisse neus te halen en boodschappen te doen maar verder bleven we thuis. Ik ben hartstikke blij dat wij hier in dit dorp wonen. Veel plekken waar je rustig even een frisse neus kan halen, en een prachtige omgeving! Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 01 mei! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand april stond in het teken van Thuisschool, Verjaardag en Koningsdag! Door alle omstandigheden is er natuurlijk weinig variatie in de foto’s maar ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Schoolwerk

Schoolwerk

Deze maand bestond vooral uit structuur, schoolwerk en er wat van proberen te maken. Ik had al snel door dat een vaste planning goed werkte bij Nina. Eigenlijk zoals altijd, maar nu thuis. De schoolwerkjes gingen erg goed, en ze had er nog aardig plezier in!

Visitekaartjes

Begin deze maand kwamen mijn visitekaartjes voor Partymusthaves binnen. Het gaat nu echt van start!

Gele jas

Ik moest voor een aantal nodige boodschapjes even naar het winkelcentrum. Gelukkig kon mijn man iets eerder thuis komen zodat ik alleen de deur uit kon. Bij Zeeman kwam ik deze vrolijke jas voor Nina tegen. En met het zonnetje in het vooruitzicht mag de winterjas dan toch echt in de kast!

Schommel

Er werd ook gestart met het verjaardagscadeau voor Nina! Een mooie schommel zou ze krijgen voor haar verjaardag, dus er moest nog even wat geknutseld worden.

Konijnen

Ook de konijntjes waren erg blij met het mooiere weer, lekker weer naar buiten!

Kneipp mask

Deze maand kwam er ook een artikel online over de sheet-masks van Kneipp. Deze heb ik uitgebreid voor jullie getest en mijn ervaring kun je in het artikel teruglezen.

Op de dijk

Nu we zoveel thuis zitten ben ik echt blij dat we zo dicht bij mooie plekken wonen. Plekken waar Nina heerlijk haar energie kwijt kan en waar we bijna geen mensen tegenkomen. Genieten!

Schoolwerk

Het Paasverhaal navertellen met Duplo!

Toby mand

Gelukkig hebben we heel veel mooie dagen gehad, zo ook 9 april. De korte broek kon uit de kast! Toby had zich verstopt in een mand onder overkapping, Nina vond het tijd dat de poes even in het zonnetje ging liggen…

Bloesem

Heerlijk al die bloesem in de tuin!

Nina 5 jaar

De maand april betekend ook dat Nina jarig is! En wat keek ze er naar uit… de nachtjes werden al 3 weken afgestreept.

Slaapkamer

Eindelijk staat ook het artikel over Nina haar nieuwe stoere slaapkamer online. Na heel lang gedaan te hebben Nina haar babykamer werd het nu toch echt tijd voor een stoere meisjeskamer!

Nina jarig

Eindelijk was het zover… Nina is 5 jaar! Van Lisette van Little Bakery kreeg ze deze heerlijke taart met cupcakes, helemaal in zeemeerminnen stijl! Natuurlijk met mooie toppers van Partymusthaves.

Nina jarig

Al was haar verjaardag anders dan andere jaren, Nina heeft een geweldige dag gehad vol verrassingen! Veel tuinbezoeken, heel veel kaartjes en cadeaus en heeeel veel plezier!

Voorjaar kleding

Het is lente! Daarom schreef ik over twee heerlijke outfits die perfect zijn voor de lente en de zomer.

Strand

Op zondagmorgen vroeg even naar het strand, dan heb je alle ruimte en is 1,5 helemaal geen probleem!

eten

Zondag 19 april maakte Harm Hendrik heerlijk Surf & Turf. Het gevoel of we uit eten waren… gewoon in onze achtertuin!

Op de dijk

En nog een keer naar de dijk… Nu met haar nieuwe step!

Model

Nina heeft het ontdekt hoor… zelf kledingcombinaties maken! Ach, waarom ook niet.

Kippenhok

Harm Hendrik had nog een droom… een hok met wat kleine kippetjes. En die komen er! Meteen een mooie nieuwe plek voor onze konijnen.

Koningsdag

Natuurlijk was het deze maand ook Koningsdag/Woningsdag! De Konings was jarig zei Nina, maar verder was het natuurlijk hartstikke rustig overal. Niet de Koningsdag die we gewend zijn. Gelukkig was het mooi weer en zijn we lekker de hele dag buiten geweest. Alsnog een leuke dag!Oranje

Nina kreeg nog een filmpje van school op Koningsdag, met onder andere een opdracht om oranje spullen te zoeken in huis. Uiteraard ging ze als eerste naar de keuken…

Tompouce

En dat was de laatste oranje tompouce!

Hoe was jullie maand?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge