Mijn maand in foto’s #09

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Iedere laatste dag van de maand komt er een overzichtje met foto’s online, en het is alweer 30 september! Deze maand is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen, zo snel ging het. Natuurlijk heb ik ook deze maand weer foto’s gemaakt om jullie te laten zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Limburg

Het eerste weekend van september zijn wij een weekendje naar mijn ouders geweest in Zuid-Limburg. Zij waren hier op vakantie en ieder jaar gaan wij samen met Nina een weekendje heen. Zoals je aan deze foto kan zien vond Nina het helemaal geweldig, er stond een trampoline!

Valkenburg

Zaterdag 2 september zijn we ‘s morgens naar het Sprookjesbos in Valkenburg geweest. Nina heeft haar ogen uit gekeken, en sliep ‘s middags heerlijk van alle indrukken!

Lush

Toen Nina lekker lag te slapen en mijn ouders in het huisje bleven ben ik samen met Harm Hendrik en mijn broertje Erik even naar Maastricht geweest, we moesten natuurlijk nog wel even winkelen! Wat ik allemaal gekocht heb kun je hier bekijken.

Klein meisje

Ooo mijn kleine meisje, wat wordt je groot!

Regen

Vrijdag 8 september heeft het gewoon de hele dag geregend, volgens mij is het geen minuut droog geweest! We bleven dus lekker thuis en hebben veel met de duplo gespeeld, en hebben maar een filmpje opgezet.

Lunch

Af en toe maak ik een vrolijke lunch voor Nina. Een bordje met van alles wat! De komkommer gaat als eerste op… daar is Nina echt gek op!

Nina wachten

Zaterdagmiddag gingen we met z’n drieen even naar het haventerrein, daar was namelijk een optreden van Showband Urk. Harm Hendrik moest alleen nog even zich omkleden… Je kan aan deze foto wel zien wat Nina denkt: ‘schiet op papa….’.

Showband

Er was een optreden voor de Urker bevolking omdat het Jachthoornkorps van Showband Urk een gouden medaille heeft gehaald op het WMC Kerkrade met 87,25 punten!

Vlinder

Het was een prachtige dag zondag 10 september! We hebben heerlijk in de tuin genoten van de zon, en deze vlinder kwam ons gezellig gezelschap houden.

Boom storm

Zo’n mooie dag dat het was… ‘s nachts kwam door de harde wind de halve boom naar beneden! Gelukkig hebben we (niet veel) schade, maar de boom moet nu wel gekapt worden helaas.

Kleurboek

Nina heeft het ‘keuren’ (kleuren) ontdekt! Iedere dag vraagt ze wel: ‘ffies keuren’?

Tandarts

Bah, 12 september moest ik ‘s morgens vroeg bij de tandarts zijn om 2 gaatjes te boren. Ik weet wel leukere dingen te bedenken voor de dinsdagmorgen… Het mooie is nog dat ik van die gaatjes helemaal geen last had, en je raad het al… Nu liep ik dus een week met een zere mond!

Spar

Spar bestaat 85 jaar! Daarom had mijn man een leuke actie met mini Spar boompjes in de winkel. Ook hier op mijn werkplek heb ik er één staan.

Stoel

Mijn nieuwe bureaustoel kwam binnen! Ik had eerst een mooie rieten stoel als bureaustoel, maar deze was eigenlijk te laag voor bij het bureau. Met als gevolg flinke rugklachten. Nu heb ik dus eindelijk een echte bureaustoel die in hoogte verstelbaar is.

Feest winactie

13 september 2016 kwam het eerste artikel op irmatennapel.nl online! Mijn blog bestond dus deze maand 1 jaar! Dit heb ik uitgebreid gevierd met een leuke winactie.

Saucijs

En dat moesten we natuurlijk ook vieren met saucijsebroodjes bij mijn ouders! Gelukkig had ik er ook één voor Nina meegenomen, want ze neemt niet meer genoegen met ‘een hapje’.

Ondernemen

Als cadeautje voor mezelf heb ik het boek ‘Masterclass Ondernemen’ van Annic van Wonderen besteld. Een heerlijk inspirerend boek van een inspirerende vrouw!

Lush

Op vrijdagavond is Harm Hendrik altijd pas laat thuis uit de winkel. Ik leg dan Nina op bed en daarna ga ik heerlijk in bad! Dit keer had ik nog een Lush bal, dus dat was extra genieten!

Soep

Mijn vader had een grote pan champignonnensoep gemaakt, en ik kreeg een beetje mee naar huis. Vooral nu het weer wat minder is vind ik dat heerlijk als lunch met een broodje!

Zolder

Onze zolder was echt een dump-plek geworden. Het werd echt tijd dat we daar met z’n tweeën even flink gingen opruimen, uitzoeken en schoonmaken. En dat is gelukt! We kunnen er weer lopen en er is flink schoongemaakt.

Vissen kussens

Op dinsdag 19 september was er bazar van de Kerk. Daar heb ik deze leuke kussens gekocht voor op Nina haar nieuwe kamertje!

Badkamer

Vrijdag was een echte schoonmaakdag, vooral de badkamer kreeg een grote poetsbeurt!

Burendag

Burendag

Burendag

Zaterdag 23 september was het burendag! Bij de winkel van Harm Hendrik was het hartstikke gezellig, veel drukte, koffie, oliebollen etc! ‘s Middags hadden we bij mijn ouders ook ‘burendag’, we wonen aan dezelfde weg dus dan mag het toch? 😉 Mijn vader had een heerlijk gerechtje gemaakt met kip en groentes. Geweldig dat buitenkoken!

Genieten

Zondag was het een heerlijke dag, en aan de foto te zien waren we hartstikke vrolijk!

Swappen

‘s Middags ben ik lekker druk bezig geweest met de #kleinmaarfijnswap die georganiseerd werd door Liefs van Cindy. Maandag laat ik jullie zien wat voor prachtig pakket ik heb ontvangen!

Heel holland bakt

Zondagavond betekend voor mij: Heel Holland Bakt! Ik vind het een geweldig programma, al vind ik de ‘brood-aflevering’ wel de minst leuke.

Nina

Maandag maakte mijn broertje deze geweldige foto van Nina. Precies hoe ze is: een draakje!

Smoothie

Dinsdag maakte ik van mandarijnen, appels, bananen en kwark deze heerlijke smoothie. Ik moest vechten om het laatste slokje want Nina is er gek op!

BijdeDijk

Dinsdagavond 26 september heb ik mijn moeder geholpen om de winkel om te bouwen. Alle zomer decoraties gingen er uit en alle herft/winterdecoratie er in. Wat is het allemaal weer mooi!

boom

Afgelopen donderdag is de boom weggehaald die met de laatste storm behoorlijk wat takken is verloren. De boom bleek flink rot te zijn aan de binnenkant dus moest deze echt verwijderd worden. Gelukkig viel de boom de goede kant op!

Dit was alweer de maand september voor ons.

Hoe was jullie maand september?

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge