Een feestje in de brievenbus

Op mijn Instagram-account hebben jullie al wat foto’s kunnen zien van de #kleinmaarfijnswap waar ik aan mee heb gedaan. Deze swap werd georganiseerd door ‘Liefs van Cindy’, en op haar site kun je ook precies lezen wat deze swap precies inhield. In het kort: een swap is iemand cadeautjes sturen die je zo mooi mogelijk inpakt, en zo goed mogelijk de juiste cadeautjes bij die persoon bedenkt. Ik had een adres en een Instagram-account van iemand gekregen om een vol, versierd brievenbusdoosje naar toe te sturen, maar ik kreeg zelf ook een verrassing van iemand in de brievenbus! Wat hier allemaal in zat laat ik in dit artikel aan jullie zien.

Swap

Onze swaps mochten we versturen t/m woensdag 27 september. Donderdag 28 september werd mijn pakketje bezorgd, en dat was aan de buitenkant al te zien! Kirsten had aan de buitenkant van de doos vrolijke stickers geplakt, en de hastag geschreven die we op Instagram zouden gaan gebruiken.

Swap

En wat was het een feestje toen ik het doosje openmaakte! Alles was prachtig in één stijl ingepakt. En ik zag zelfs een cadeautje voor Nina, dat is pas leuk!

Er zat een leuk kaartje bij van de webshop Petite Louise. Met zo’n swap leer je ook weer andere merken en webshops kennen!

Swap

Twee kaarsen met een zwart/witte print waren in folie verpakt, dus dat was het eerste cadeautje wat ik al kon bekijken.

Swap

Swap

De prints van het pakpapier stonden super mooi bij elkaar, en op ieder pakje zat een leuke sticker. Je kon echt zien dat Kirsten er veel aandacht aan had besteed.

Swap

En dit zijn alle cadeautjes uitgepakt! In totaal waren het zes cadeautjes waarvan er één voor Nina was. Het cadeautje voor Nina was echt superleuk, een mooi hoofdbandje van tekoddig!

Swap

Met een mooi notitieboek maak je mij altijd blij, die gebruik ik heel veel! Dit mooie roze notitieboek is van de Hema, net als de leuke mintgroene waxinelichtjes. De tijd van de kaarsjes komt er weer aan dus die ga ik zeker gebruiken!

Swap

Ook kreeg ik hele leuke stickers die ik mooi kan gebruiken in mijn Mascha planner.

Swap

En ook voor een heerlijk ontspan momentje zat er iets in het mooie pakket; heerlijk badzout! Dit is van het merk ‘mijnstijl’, de verpakking ziet er al super stoer uit, en ik ga het zeker snel proberen!

Ik ben heel blij met mijn pakket, nogmaals bedankt Kirsten!

Doen jullie ook wel eens mee aan een swap?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge