Shoplog | Sfeerleven, Zara & Lush

Toen we op vakantie waren in Zuid-Limburg is er natuurlijk ook wat gewinkeld. Niet veel, maar toch leuk om te laten zien in een shoplog. We zijn in Valkenburg en Maastricht geweest waar ik jullie een aantal dingen van wil laten zien die we gekocht hebben. Zo hebben wij eindelijk mooie huisnummers gevonden voor naast onze voordeur!

Kijken jullie mee?

Valkenburg

In Valkenburg zag ik de winkel Sfeerleven, ze verkochten heeeeeel veel spullen. Maar hier vond ik eindelijk mooie huisnummers voor naast onze voordeur! Aan de weg hebben we wel een bordje met onze namen en huisnummer hangen, maar naast de voordeur nog niet. Dat werd na 3 jaar toch wel tijd! De nummers en letter zijn van Clayre & Eef en waren € 4,50 per stuk. Nu nog even ophangen….

Maastricht

Lush

Ik moet toegeven… ik was nog nooit in de Lush geweest! Toen we dus op zaterdagmiddag nog even naar Maastricht gingen wilde ik daar toch eens even een kijkje gaan nemen. Hier heb ik twee heerlijke bruisballen gekocht en een zeezoutshampoo. Ook kreeg ik nog een proefmonstertje mee van een andere shampoo. De bruisballen waren €5,25 en €5,50 per stuk en de zeezoutshampoo was €17,95.

Zara

Bij de Zara heb ik eigenlijk alleen maar voor Nina gewinkeld. Omdat wij op zaterdagmiddag in Maatricht waren was het er erg druk!

Deze bruine broek met blauwe strepen is officieel van de jongenscollectie zag ik toen ik thuis kwam. Ik vind hem net zo leuk voor Nina met een leuke blauwe trui! Ik heb maat 104 meegenomen en deze broek kostte € 7,95.

Deze gestreepte trui is heerlijk voor nu met al die regenbuien! De kleur is blauw/creme en aan de achterkant zit nog een klein knoopje.

De planeet die op de voorkant staat is van ‘dons’. Ik heb maat 104 meegenomen en deze trui kostte € 9,95.

Shirtje kun je eigenlijk nooit genoeg hebben! Dit witte shirt met lange mouwen heb ik daarom ook meegenomen voor de leuke prijs van € 3,95. Er staan heel veel kleine tekeningetjes op, en Nina moest het de eerste keer dus ook even goed ‘bestuderen’. Ook voor dit shirtje heb ik heb de maat 104 meegenomen zodat ze het nu meteen aankan.

Voor het najaar als Nina wat vaker binnen aan het spelen is vind ik dit soort broekjes heerlijk! Dit broekje hing bij de jongens en de meisjes kleding in de winkel, officieel is het van de jongenscollectie staat op het labeltje. De grijze trui is iets dikker, met hele leuke details op de voorkant. Ook deze trui en broek heb ik in de maat 104 meegenomen en de trui was € 14,95 en de broek €7,95.

Het meeste wat ik gekocht heb is dus kleding voor Nina voor het najaar. Er komt zeker nog wat bij maar ik was allang blij dat ik met die drukte wat had kunnen vinden. Ook de Lush producten vind ik heerlijk! Willen jullie misschien een review van de shampoo?

Hebben jullie al wat kleren voor het najaar/winter gekocht?

Geef een antwoord

CommentLuv badge