Een kijkje bij… Met Pitt!

Vandaag is het laatste artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week kwam er op woensdag iemand anders aan het woord en vertelde over een plek in zijn of haar woning. Vorige week liet Manon de mooie babykamer van Willem aan ons zien. Maar deze week sluiten we af met een prachtige werkplek, vandaag ‘Een kijkje bij…Met Pitt’!

Ellen en Karin | Wij zijn Ellen en Karin van Met Pitt. Drie jaar geleden zijn wij samen begonnen met Met Pitt. Waar het allemaal begon? Ellen ging trouwen met Frans  op 6 juni 2013. En ik (Karin) als zusje van de bruid die heel toevallig Fotografie studeerde (HKU) mocht de foto’s maken! Ellen werkte destijds bij een drukkerij en ontwierp haar eigen trouwkaart. Samen gingen we op zoek naar mooie foto locaties en regelden we hun trouwdag tot in de puntjes. En ik denk dat hier onze passie voor bruiloften is ontstaan. We vonden het zo fijn samenwerken, dat we dit vaker wilden doen.

Doordat we allebei zo gepassioneerd bezig waren met bruiloften kwam het idee om een eigen bedrijf op te zetten. Een bedrijfje waar je voor het complete pakket terecht kan. Waar je de save the date kaart, trouwkaart, liturgie, menukaarten, bedankkaartjes, trouwfotografie en trouwalbum allemaal in dezelfde stijl kan krijgen. En wat is er nu leuker dan van je passie je werk te maken! Zo is in 2014 Met Pitt ontstaan!

Sinds 2 jaar hebben wij deze gezellig studio in het Rode Kruis gebouw op Urk. Hier zitten wij samen met diverse kleine onderneemsters. Dit jaar hebben we onze studio helemaal opgeknapt, in de huisstijl van Met Pitt: zwart/wit en roze. We zijn heel erg blij met de studio zoals hij nu is. Het fijne aan het Rode Kruis gebouw is dat het goed bereikbaar is en bijna iedereen het wel kent. Voor gesprekken met klanten is het superfijn om deze studio te hebben. We kunnen alle troep (creatievelingen zijn toch altijd een beetje rommelig? 😉 ) van thuis laten liggen, en onze klanten in een mooie opgeruimde studio ontvangen. En die studio laat precies zien wie wij zijn als fotograaf en ontwerper!

Fotograaf studio

Het eerste wat je ziet als je bij ons langs komt is de deur. We hebben de deur volhangen met geboortekaartjes en trouwkaarten die wij hebben ontworpen. Dit hebben we gedaan zodat de kaartjes ook te zien zijn als we niet aanwezig zijn in de studio.

Fotograaf studio

Onze studio met zijn 12m2 is niet groot! Daarom hebben we hem zo flexibel mogelijk ingedeeld. Onze tafel die je op de foto’s ziet is een oude legertafel (gekocht bij een legerdump in Heerhugowaard) en kan ingeklapt worden. Als we de studio nodig hebben voor foto’s kunnen we die zo aan de kant zetten zonder dat we er last van hebben.

Fotograaf studio

Aan de muur hebben we Ikea fotoplanken. Hierop kunnen we al onze mooie trouwfoto’s kwijt en kunnen we ze ook nog makkelijk updaten ieder trouwseizoen. Deze hebben we ook gekozen omdat ze niet zo ver uit steken en dat is natuurlijk weer handig voor tijdens het fotograferen.

Fotograaf studio

De foto’s die we in onze studio laten zien hebben we op allemaal verschillende manieren laten afdrukken. Om zo onze klanten te inspireren wat zij ook met hun door ons gemaakte (trouw)foto’s kunnen doen. Zo hebben we ook een mooie IXXI hangen die wij zelf ook regelmatig aanpassen.

Fotograaf studio

We hebben natuurlijk ook nog een lekker chillhoekje. Waar we graag zitten te brainstormen met onze laptop op schoot. Deze twee gave stoelen hebben we in de kringloopwinkel op de kop getikt. De stoelen nemen we zo af en toe ook nog wel eens mee tijdens fotoshoots/trouwreportages. Altijd gaaf zo’n oude stoel op de foto!

Met het nieuwe trouwseizoen voor de deur hopen we nog veel gezellige klanten te mogen ontvangen in onze studio!

Groetjes,
Ellen en Karin
Met Pitt

Wat een mooie studio hebben jullie er van gemaakt Ellen en Karin!

Wat vinden jullie van deze studio?

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge