Een week niet stofzuigen…

Een tijdje geleden kreeg ik de uitdaging om een week lang niet te stofzuigen. Ik dacht dat ik daar niet zoveel problemen mee zou hebben aangezien ik wel een stoffer & blik mocht gebruiken, en natuurlijk mocht dweilen. Maar hoe ging deze week? Mistte ik de stofzuiger? Wij hebben natuurlijk een peuter rondlopen en 2 poesen, dus na twee dagen was ik er al wel achter dat ik dit niet lang ging volhouden!

Lezen jullie mee?

Nee het was niet de makkelijkste week voor mij. Ik pak toch vaker de stofzuiger dan ik dacht! Als Nina een broodje met hagelslag heeft gegeten, als ze een koekje (op de bank!) aan het verkruimelen is, of als ik ‘even snel’ een plantje denk te verpotten. Die stofzuiger is dan toch echt wel handig! Maar deze week moest ik het dus alleen met een stoffer en blik doen…. en probeer daar maar eens een (voor je gevoel) half pak hagelslag mee op te vegen! Dat springt dus alle kanten op….

Stofzuiger

Gelukkig vond Nina het na een paar dagen nog wel leuk om de stoffer en het blik te gebruiken, alleen begon ik het zelf wat minder leuk te vinden. Uit gewoonte ben ik regelmatig naar de kelderkast gelopen om de stofzuiger te pakken…

Stofzuiger

Stofzuiger

Nee ik was blij toen de week voorbij was, en ik de nieuwe stofzuiger van Sauber mocht gaan gebruiken! Deze Sauber V60 is het nieuwe model stofzakloze stofzuiger en heeft een reservoir van maar liefst 3.0 liter! Toen ik de stofzuiger voor de eerste keer aanzette merkte ik al wel dat de zuigkracht veel sterker was dan mijn ‘oude’ stofzuiger. Ook merkte ik meteen op dat de stang veel langer uit te schuiven is, zo kan ik gemakkelijk bij het plafond zonder de stofzuiger op te moeten tillen, en zo sta je natuurlijk ook veel rechter op te stofzuigen.

Stofzuiger

De zuigkracht vind ik echt een heel groot voordeel van de deze nieuwe Sauber V60, maar je kan het ook nog zelf regelen doormiddel van het schuifsysteem aan de achterkant. Ook zitten aan de achterkant de knoppen om de stofzuiger aan/uit te doen, en de knop om het snoer automatisch op te rollen.

Stofzuiger

‘Ik was blij dat ik weer mocht stofzuigen…!’

Stofzuiger

Bij de stofzuiger worden twee hulpstukken meegeleverd die aan de stang geklikt kunnen worden, hartstikke handig natuurlijk zo heb je ze altijd bij de hand tijdens het stofzuigen!

Stofzuiger

Bij deze stofzuiger zijn geen stofzuigerzakken nodig. Het reservoir is makkelijk los te klikken zodat je de bak kan legen.

SPECIFICATIES

● Nieuw cycloon systeem voorkomt dat stof tegen het filter gaat zitten, behoud optimale zuigkracht
● Geen stofzuigerzak nodig
● Stof reservoir 3 liter inhoud
● Bereik van 10 meter
● Extra grote wielen met rubberlaag voor bescherming houten vloeren
● Elektronische zuigkracht regeling
● Grote zuigmond, met speciale techniek waardoor het zuigresultaat optimaal is
● Inclusief combi zuigmond voor lastig bereikbare plaatsen en textielborsteltje
● Zeer effectief anti allergisch door gebruik van Hepa filter afwasbaar
● Telescoopbuis uitschuifbaar tot 92 cm
● Park assist systeem voor gemakkelijk opbergen
● Automatische snoerhaspel
● 3 jaar garantie

Na een week niet stofzuigen was er natuurlijk genoeg om uit te testen hier in huis. Eigenlijk had ik nooit gedacht dat ik zou zeggen dat ik het fijn zou vinden om eindelijk weer te stofzuigen. Ik vind het een hele fijne stofzuiger, met veel zuigkracht! Wat ik wel miste was een handvat om hem op te tillen aan de bovenkant, om de stofzuiger bijvoorbeeld rechtop op te bergen of naar de eerste verdieping te tillen. Verder vind ik het heel fijn dat de stang zo lang is, en ook het snoer is voor bij ons thuis lang genoeg. Al met al een hele fijne stofzuiger, voor een hele leuke prijs! De Sauber V60 is namelijk verkrijgbaar bij de Blokker voor € 64,99!

Hoe vaak stofzuigen jullie per week?

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

1 Comment

  • Ik zou ook niet zonder de stofzuiger kunnen, ik stofzuig bijna elke dag. Hebben 2 katten, dus het grit ligt regelmatig overal waar het niet hoort.

Geef een reactie

CommentLuv badge