Cadeautips voor een 6-jarige

Zondag is het dan zover, Nina wordt alweer 6 jaar! Het is voor haar de tweede verjaardag in Coronatijd, maar we gaan er toch wat moois van maken. Ze kijkt al heel lang uit naar haar verjaardag, en kan niet meer wachten! We gaan er gewoon een mooie dag van maken. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij! Ik heb een aantal cadeautips voor 6 jarige kinderen op een rijtje gezet in, hopelijk krijgen jullie hierdoor wat inspiratie voor jullie kinderen!

Kijken jullie mee?

Fiets

Fiets

Een Nina fiets werd echt tijd voor Nina! Nu ze zoveel groeit was haar fiets toch echt te klein. Deze mooie fiets krijgt ze dus van ons voor haar verjaardag, een cadeau waar ze hopelijk een langere tijd plezier van heeft. Laat het mooie weer maar komen!

Playmobil

Playmobil

Tijdens de regenachtige dagen zit Nina graag aan onze eettafel met de Playmobil te spelen. Hele verhalen kan ze houden, en dat is prachtig om te zien! Van Sinterklaas heeft ze de dierentuin gekregen met een mooie speelmat. Ze had dus zelf bedacht dat ze wel wat extra dieren erbij wou hebben! De dieren van Playmobil zijn onder andere verkrijgbaar bij Intertoy’s.

Bruisballen

Bruisballen

Nina mag graag in bad, en het liefste met gekleurd water! Ze is dus helemaal weg van bruisballen. Een super (budget) cadeau!

Spellen

Spellen

6 jarige jongens en meisjes kunnen al goed overweg met alle spelcomputers. Een spel is dus ook altijd een goed idee! Voor onder andere de Nintendo Switch zijn genoeg spellen te vinden zoals Paw Patrol, Animal Crossing en Super Mario.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Zodra het weer een beetje droog weer is, is Nina buiten te vinden! Voor kinderen van deze leeftijd is buitenspeelgoed natuurlijk ook een leuk idee! Stoepkrijt, spellen, ballen of speelgoed voor op het strand, het is allemaal een groot succes! Of misschien een zwemband met een nieuw zwempak?

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven, en hebben jullie iets aan deze cadeautips. Laat jullie tips ook zeker achter in de reacties!

Cadeautips voor:
2 jarige
3 jarige
4 jarige
5 jarige

Wat zijn jullie cadeautips?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge