Cadeautips voor een 5-jarige

Het is bijna zover, Nina wordt alweer 5 jaar! Het is natuurlijk een hele rare periode om nu jarig te zijn, vooral voor een kind. Want ze kijken natuurlijk het hele jaar uit naar hun verjaardag! We gaan er gewoon een groot feest van maken op de manier die mag en kan. En daar horen natuurlijk cadeautjes bij! Ik heb een aantal cadeautips voor 5 jarige kinderen op een rijtje gezet in, hopelijk krijgen jullie hierdoor wat inspiratie voor jullie kinderen!

Kijken jullie mee?

Schommel

Schommel

Dat Nina een echt buitenkind is weten we al heel lang. En ook van haar juf krijgen we het regelmatig te horen. De zandbak, vliegeren, stoepkrijt, de glijbaan… en schommelen! Mijn man heeft een mooie schommel voor haar gemaakt en van mijn ouders krijgt ze een leuke schommel met trapeze en schotelschommel van Wickey.

Reiswiegje voor de poppen

Poppenwieg

Nina heeft van die momenten dat ze één soort speelgoed opeens helemaal het einde vind. Volgens mij hebben alle kleuters dat wel. Nina heeft dus ook momenten dat ze haar pop weer helemaal het einde vind. En hoe leuk zijn dan deze reiswiegjes voor de pop! De reiswiegjes zijn te koop bij Stylynn in twee formaten, en ook is er leuke bekleding verkrijgbaar!

Step

Step

En omdat Nina dus echt een buitenkind is denken we dat ze een step ook echt super leuk gaat vinden! En deze step van Van Pauline ziet er toch super stoer uit!?

Playmobil

PlayMobil

Tijdens de regenachtige dagen zit Nina graag aan onze eettafel met de Playmobil te spelen. Hele verhalen kan ze houden, en dat is prachtig om te zien! Momenteel zit ze ook echt in de ‘zeemeerminnen-fase’ dus ze heeft al een aantal keer staan zwijmelen bij deze dozen in de speelgoedwinkel. De zeemeerminnen serie van Playmobil is onder andere verkrijgbaar bij Intertoy’s.

Go Outside

Go Outside

Om een beetje stylish naar buiten te gaan heeft Van Pauline hele leuke accessoires in hun shop staan. Want zeg nou zelf… voetballen met deze stoere bal, pet en zonnebril wil toch ieder kind!?

Sjoelbak

Znoet

Spelletjes spelen vinden kinderen van 5 jaar meestal hartstikke leuk, vooral als ze winnen natuurlijk! Deze kindersjoelbak (uitgeklapt 80cm lang en 27cm breed) is een geweldig en superleuk spel voor je kinderen en het hele gezin. De kinderen kunnen uren plezier hebben, ideaal voor regenachtige dagen! Dit superleuke activiteitenspel bevat 12 zelf ontworpen dierenschijfjes met de drie leukste Znoet diertjes: Leeuw, hond en konijn. Deze sjoelbak is verkrijgbaar via de website van Znoet.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven, en hebben jullie iets aan deze cadeautips. Laat jullie tips ook zeker achter in de reacties!

Cadeautips voor:
2 jarige
3 jarige
4 jarige

Wat zijn jullie cadeautips?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge