Cadeautips voor een 4-jarige

Volgende week donderdag is het zover, Nina wordt alweer 4 jaar! En eerlijk? Dit jaar vind ik het echt wel moeilijk om cadeau’s te bedenken. Kinderen hebben al snel heel veel speelgoed, maar dat vinden ze (natuurlijk) wel het leukste om te krijgen. Ik heb een aantal cadeautips op een rijtje gezet in diverse prijsklassen en voor ieder wat wils. Hopelijk krijgen jullie hierdoor wat inspiratie!

Kijken jullie mee?

Fiets

Fiets

Eind vorig jaar heeft Nina van ons haar eerste fiets gekregen. Dit is een mooie blauwe Loekie fiets! Ze heeft al wat kunnen oefenen, maar nu het wat mooier weer begint te worden is ze helemaal weg van fietsen, en kunnen we zelfs binnenkort al gaan oefenen zonder zijwieltjes! Dit is natuurlijk wel een duurder cadeau om te geven voor een verjaardag, maar wel iets waar ze iets langer, en echt wat aan hebben! We hebben de fiets gekocht bij BikeShop Urk, ook hebben zij veel accessoires voor op de fiets wat natuurlijk leuke (kleinere) cadeautjes zijn!

Playmobil

Playmobil

Nina heeft geluk gehad, van haar oom heeft ze namelijk al een flink cadeau gekregen. Doordat hij wisselende diensten draait, en niet dichtbij werkt kan hij niet op haar verjaardag zijn. Afgelopen weekend heeft hij dus al zijn cadeau gegeven: Playmobil! En als je Nina ergens blij mee kunt maken is het wel Playmobil. Vooral de laatste tijd worden er hele scene’s gespeeld, geweldig om te zien! Dit dierenpension samen met de kinderen met kleine dieren zijn zeker een geslaagd cadeau!

Speelmat

Speelmat

Eigenlijk heeft Nina van ons haar cadeau al gehad, maar natuurlijk willen we op de dag zelf ook iets geven. Omdat ze Playmobil zo leuk vind hebben we hiervoor een speelmat gekocht. Het is van canvas materiaal, makkelijk op te rollen en schoon te maken! Deze speelmat is verkrijgbaar bij speelmat.com.

Haaraccessoires

Haarspeldjes

Haarclips, haarspeldjes, elastiekjes, haarbanden… ben ik de enige waarbij ze altijd verdwijnen? Nina gaat met 4 speldjes naar de Peuterspeelzaal en komt er met 2 terug! Dat is dus ook zeker een leuke tip voor meisjes die 4 jaar worden, en zelf vinden ze het ook hartstikke leuk! Deze leuke speldjes zijn gemaakt door Miep-ie, en ze hebben heel veel keuze!

Globbles

Globbles

Zijn de kinderen helemaal weg van de ‘slijm-trend’, maar jij niet? Dan kun je denken aan de Globbles! Deze squishy ballen plakken hartstikke goed, en je kan er heel veel spelletjes mee bedenken. Knijp ze, stapel ze op, gooi ze en laat ze plakken! De knotsgekke balletjes kun je wassen met water en zeep zonder dat ze hun plakkerigheid verliezen. Ze zijn beschikbaar in een verpakking van drie en zes stuks, ideaal als klein cadeautje.

Stoepkrijt

Stoepkrijt

Nina speelt graag buiten! Zodra het ook maar even droog is rent ze al naar buiten, en duikt de schuur in om al het stoepkrijt te verzamelen. Hele kunstwerken maakt ze op de straat, en op zichzelf. Ik vind het geen probleem, ‘s avonds pak je de tuinslang en spuit je de tegels weer schoon zodat ze de volgende dag weer lekker overnieuw kunnen beginnen! Crayola heeft super leuke verpakkingen met stoepkrijt met 8 special effects stoepkrijtjes! Waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter, zo maak je helemaal prachtige kunstwerken!

Schooltas

Als kinderen 4 jaar worden mogen ze naar de basisschool! Nina moet nog even wachten tot na de zomervakantie, maar er moeten natuurlijk nog wel wat dingen aangeschaft worden, zoals een nieuwe rugtas! Een rugtas met naam is natuurlijk voor iedereen makkelijk, ook voor de juf! Deze leuke tassen shop je bij Stylynn voor maar € 16,95.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven, en hebben jullie iets aan deze cadeautips. Laat jullie tips ook zeker achter in de reacties!

Wat zijn jullie cadeautips?

irma

 

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge