Een kijkje bij… Margriet!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de slaapkamer van Ellen. Deze week laat Margriet ons een kijkje nemen in haar woon- en slaapkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Margriet’!

Kijken jullie mee?

Margriet | Hallo allemaal! Wat leuk dat ik gevraagd ben om een aantal foto’s van mijn inrichting met jullie te delen. Ik zal eerst even iets over mijzelf vertellen. Mijn naam is Margriet, en ik woon al mijn hele leven in Den Helder. Mijn moeder komt oorspronkelijk van Urk maar omdat ze verliefd werd op mijn vader uit Den Helder zijn we hier gaan wonen. Ik woon hier samen met mijn man, onze 16 jarige zoon en hondje Dushi. Wij wonen in de waterrijke buurt Boatex, hier heb je het hele jaar door een vakantie gevoel! De bootjes varen langs onze tuin dus dat is ontzettend leuk, vooral zomers is het hier dan ook volop genieten.

Woonkamer Margriet

Woonkamer Margriet

Woonkamer Margriet

En dan de inrichting van ons huis. De laatste jaren ben ik een beetje verliefd geworden op het merk Rivièra Maison. Ik vind het allemaal zo mooi en vooral erg gezellig. Ik koop ook weleens iets anders maar ben daar erg snel op uitgekeken. Zowel de nieuwe collectie als de oude collecties vind ik erg mooi. Eigenlijk kan je Rivièra Maison zo duur/goedkoop maken als je zelf wilt. Er zijn mooie outlet stores maar ook op Marktplaats en verkoopsites op Facebook is ontzettend veel te vinden. Oude collecties kan je natuurlijk niet meer in de winkels kopen dus dit moet je wel zien te vinden op Marktplaats. Dat betekent dus dagelijks even snuffelen of er nog iets te vinden is wat nog op mijn verlanglijstje staat. Ook zijn er vele groepen op Facebook die over Rivièra Maison gaan en dit is ook erg leuk om een beetje bij te houden en te volgen. Verder hoort Instagram hier natuurlijk ook bij. Soms weet je gewoon niet wat je ziet en dan raak ik weer helemaal geïnspireerd.

Slaapkamer

Slaapkamer Margriet

Woonkamer Margriet

Ook onze slaapkamer is helemaal in Rivièra Maison stijl!

Creatief

Slaapkamer Margriet

Door mijn passie voor interieur en Rivièra Maison ben ik de laatste jaren ook erg creatief geworden. Ik maak ontzettend graag kussens maar ook graag spulletjes voor onze geliefde viervoeters. Alles natuurlijk geheel in Rivièra Maison stijl. Als jullie hier nieuwsgierig naar zijn geworden kan je een kijkje nemen op mijn Facebook en Instagram. Veel plezier met een kijkje bij ons binnen!

Groetjes Mirjam

Wat een mooie woon- en slaapkamer Mirjam!

Wat vinden jullie van deze stijl?

irma

2 Comments

  • Ik vind je kamer pracht , maar mag ik vragen hoe kom ik aan die RM kussens .
    Als ik niet brutaal ben .
    Ik vind ze super mooi

  • Hoi Conny dank je wel voor je mooie compliment. Ik maak alle kussens zelf. Als je nog meer wilt zien kan je beste even kijken op mijn Facebook of Instagram pagina Meggy Made!

Geef een reactie

CommentLuv badge