Cadeautips voor een 2-jarige

Nog maar een paar weken, dan wordt onze lieve kleine stoere meid tocht echt alweer 2 jaar! Op 18 april is het zo ver, feest! En natuurlijk horen daar prachtige cadeau’s bij. Wij waren er zelf best snel over uit wat het ging worden. Dit voorjaar willen we onze achtertuin verder opknappen / afmaken, en daar willen we ook een mooi speelhoekje voor Nina maken. Er komt een mooi houten speelhuisje! Verder heb ik nog 4 andere leuke cadeau’s op een rijtje gezet waar kinderen een langere periode plezier van hebben.

Kijk je mee?

Tipi-tent
Tipitent
Wat ik echt een heel leuk cadeau vind voor kinderen (die dus bijvoorbeeld 2 jaar worden) is een tipi tent. Via Instagram kwam ik ‘Zelfgemaakt door Syl’ tegen, en wat maakt zij mooie tipi’s! Ze maakt twee maten: 130 cm stokhoogte en 165 cm stokhoogte, maar in overleg is iedere gewenste maat mogelijk. Ze heeft heel veel verschillende kleuren stof, op dit moment is monochrome heel erg populair, en dat is ook echt mijn favoriet! De tipi tent kan je ook leuk aankleden met allerlei accessoires zoals; veren, kussentjes, speelkleden en bijvoorbeeld een kralen ketting die Sylvana ook maakt.

Op de hoogte blijven van deze prachtige creaties? Volg dan Sylvana op Instagram en Facebook.

Speelhuisje voor buiten
Speelhuisjes

Onze achtertuin is een flink project (geweest). Er staat sinds vorig jaar een prachtige overkapping, en we hopen dit jaar nieuwe schuttingen te plaatsen en het laatste stukje te betegelen. Dit laatste stukje wordt de speelplek voor Nina. Zodra het een zonnetje schijnt zijn we buiten te vinden. Voor haar verjaardag krijgt ze dus van ons een prachtig houten speelhuisje. Een plekje voor haarzelf, waar ze de komende jaren wat aan heeft. Outdoor speelgoed / Recreatiespeelgoed in Kampen verkoopt diverse speelhuisjes en torens. In de winkel staan de meeste huisjes al in elkaar om te bekijken. Ook verkopen ze hele leuke accessoires zoals; krijtbordjes, stuurwielen, bloembakken, brievenbussen en vlaggen om de huisjes leuk mee aan te kleden. Op de facebookpagina van Outdoor speelgoed hebben ze regelmatig leuke acties, dus houd die pagina goed in de gaten!

Houten loopfiets

Loopfiets
Wat ik ook een hartstikke leuk cadeau vind is een houten loopfiets! Bekijk bijvoorbeeld deze eens. Deze loopfiets is geschikt vanaf ongeveer 1 jaar. Dan kun je de loopfiets nog met 3 wielen gebruiken. Later kun je dit verstellen tot 2 wielen, en ook het frame is omkeerbaar. Ik vind het een stoere uitstraling, voor jongens en stoere meiden!

Keukentje
Speelkeukentje
In mijn zoektocht naar een cadeau van Nina kwam ik diverse speelkeukentjes tegen. Deze keukentjes van Barts Meubelen sprongen er echt uit. Stoer, stevig en steigerhout, ik hou er van! Dit is ‘speelgoed’ waar kinderen een langere periode mee kunnen spelen. Op hun website en social media kanalen staan heel veel voorbeelden van diverse speelkeukentjes. Maar staat het perfecte meubel er niet tussen? Ze ontwerpen graag een uniek meubel passend bij de speelhoek.

Aquaplay

Nina is op 18 april jarig, dus hopelijk krijgen we rond die tijd ook een prachtig voorjaar en een heerlijke zomer. Zodra het zonnetje schijnt (of droog is) zijn we buiten te vinden. Deze AquaPlay waterbaan lijkt me dan ook hartstikke leuk om mee te spelen. Ik denk dat Nina zich hier uren mee kan vermaken, en ik het regelmatig mag bijvullen met water 😉  Op de foto staat het startset, maar AquaPlay heeft meerdere sets die aan elkaar gemaakt kunnen worden om een grotere waterbaan te maken.

Benieuwd wat Gijs (zoontje van Elke) voor zijn tweede verjaardag heeft gekregen? Dat kun je hier bekijken.

Wat vinden jullie een leuk cadeau voor 2-jarige kinderen?

 

Dit artikel is in samenwerking met een bedrijf of merk.

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge