3 plekken voor online style inspiratie

Hi! Mijn naam is Willeke & ik schrijf vandaag een gastblog voor jullie. Ik zal mezelf eerst even kort voorstellen: Ik ben de founder van het online magazine www.bfay.nl. BFAY is een unieke mix tussen een blog & online magazine dat staat voor be budget, be fashion and be you. Je vindt er wekelijks artikelen over style, shopping, fair fashion en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt & BFAY volgt via social media.

(BUDGET) INSPIRATIE
Er is online genoeg style & mode inspiratie te vinden (lees: echt heel veel). Want hoe leuk paper magazines ook zijn, elke maand losse tijdschriften kopen is en blijft een dure hobby. Gelukkig is er tegenwoordig ook genoeg online te vinden. En dat helemaal voor niks! Vandaag deel ik mijn 3 (niet zo voor de hand liggende) favoriete plekjes van het internet om style inspiratie op te doen met jullie.

1. PINTEREST
Iedereen kent het wel: Pinterest. Maar wist je ook dat je het goed kunt gebruiken voor style inspiratie? Pinterest staat bij mij op nummer 1. Het is namelijk een grote beeldbank vol prachtige afbeeldingen. Je kunt al je favoriete outfits, stijliconen & trends in borden verzamelen. Zo creëer je je eigen online moodboard!

2. NETFLIX
Huh, Netflix? Ja, Netflix is er niet alleen om je favoriete films & series te kijken, maar wist je dat je er ook genoeg style inspiratie uit kunt halen? Er staan genoeg leuke films & documentaires op die zorgen voor de nodige dosis fashion inspiratie. Denk bijv. aan: The September Issue, The True Cost & Coco avant Chanel. Of ga voor een grappige film zoals Confession of a Shopaholic. Inspiratie opdoen is nog nooit zo ontspannen geweest!

3. POLYVORE
Voor al je outfit & shopping inspiratie ga je naar Polyvore. Hier kun je zelf je outfits in een collage samenstellen & daarna ook nog eens gelijk shoppen. Hoe leuk is dat!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor de rest kun je denken aan plekken als Weheartit, Instagram & natuurlijk de fashionblogs. Er bestaan echt miljoenen websites & blogs die zorgen voor je dagelijkse dosis inspiratie. Er is genoeg gratis van het web te halen!

Waar haal jij je style inspiratie vandaan?

Liefs,
Willeke

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge