Voor welke badkleding ga jij deze zomer?

De eerste zonnestralen hebben we alweer gezien dit jaar! Het was nog niet veel maar we hebben al (1 of 2) prachtige lentedagen gehad. Van mij mag het nu wel doorzetten, ik ben helemaal klaar met de winter. Een goed dik pak sneeuw vind ik heerlijk, maar dan wel in december, en niet nog eens eind maart. Maar goed, we gaan zo langzaamaan richting de zomer! Halleluja!

Een nieuw seizoen, dus een nieuwe garderobe. En als je aan zomer denkt, denk je aan nieuwe badkleding! Ik denk dat de meeste vrouwen stiekem wel eerst een paar keer onder de zonnebank gaan om alvast een kleurtje op te bouwen. Maar wist je dat er ook bikini’s zijn die je bruiner laten lijken? Handig! Voor welke ga jij? Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Deze bikini (de Babylon) heeft een prachtige top die is afgewerkt met schelpjes. Hallo Hawaii! Wat me opvalt is dat het broekje een mooie brede band heeft, hier ben ik heel benieuwd naar, dit zal vast prachtig staan! Deze bikini is ook nog verkrijgbaar in het roze.

Bikini: € 34.99
Broekje:  17.99

Badkleding

Dit is de ‘Inca Treasure‘ bikini, super leuk en een prachtig mooi zomers kleurtje. De strik in de nek vind ik een erg leuk detail! Ook op het broekje zitten aan de voorkant leuke details, namelijk ‘knoopjes’ wat de bant bij elkaar trekt.

Top: € 32.99
Broekje: € 15.99

Badkleding

Een prachtig trendy en stijlvol badpak (ik ben gek op blauw!), en door de plooien ook nog perfect voor je figuur! Dit badpak is zonder beugels, en niet voorgevormd. Het badpak heet ‘Ocean‘, en is ook nog verkrijgbaar in het zwart of met een printje.

Badpak: € 49.99

Badkleding

Dit is zeker een bijzonder badpak! De voorkant lijkt een badpak, en de achterkant een bikini. Wat dit badpak zo bijzonder maakt, is het aparte mesh patroon, en heeft daar ook zijn naam aan te danken (Mesh).

Badpak:  49.99

Dit soort tuniekjes vind ik super handig! Op het strand snel even over je bikini, of lekker voor in de tuin. Deze tuniek (Lace Back) is mooi afgewerkt met kant, en is 100% Viscose.

Tuniek:  39.99

Wil je alle badkleding van de Hunkemöller eens goed bekijken? Klik dan hier.

Voor welke badkleding ga jij deze zomer?

 

Dit artikel is in samenwerking met een bedrijf of merk.

18 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge