Kneipp Sheet Masks

Nu we deze tijd veel binnen zitten merk ik dit ook aan mijn huid. Natuurlijk zijn mijn handen hartstikke droog door het vele handen wassen, maar ook de rest van mijn lichaam en mijn gezicht zijn hartstikke droog. De sheet masks van Kneipp die ik binnen heb gekregen komen nu dus extra goed van pas! Mijn gezicht kan wel een oppepper gebruiken, dus ik heb de maskers voor jullie getest.

Kijken jullie mee?

Kneipp mask

De vormgeving past perfect bij Kneipp. Ik heb drie verschillende maskers binnengekregen namelijk de ‘detox care’, ‘chill out’ en ‘hydro kick’. Sheet masks als vochtinbrengend masker, als reinigingsmasker of als kalmerend gezichtsmasker: eenvoudig (en) doeltreffend! De Kneipp Sheet Masks zijn gemakkelijk te gebruiken en bijzonder effectief voor een gestreste huid, droge huid of onzuivere huid. Dit komt omdat de actieve bestanddelen langer doorwerken na het aanbrengen. De sheet masks vormen namelijk een beschermend schild op je gezicht. Ze zorgen ervoor dat de in water oplosbare werkzame bestanddelen niet verdampen maar op de huid blijven. Het serum kan hierdoor beter en intensiever inwerken. Dat komt goed uit dus! En, net zo gemakkelijk als sheet masks worden aangebracht, kunnen ze ook weer worden verwijderd. Zonder spoelen, zonder resten, zonder stress, en dus perfect voor een korte pauze tussendoor.

Sheet Mask Hydro Kick

Kneipp mask

Het sheet mask ‘Hydro kick’ met watermunt-, agave- en cactuswater-extract zit in de zakje die bestaat uit mooie blauwe en groene tinten.

Kneipp mask

Op de achterkant is veel uitleg te vinden. Ook het gebruiksadvies staat helemaal duidelijk afgebeeld. Op de achterkant is ook vermeld dat dit masker je huid de hydratatie geeft die nodig is.

Kneipp mask

Het masker is een echt sheet mask en zie er eigenlijk uit net als ieder ander sheet mask wat ik al eens gebruikt heb. De geur is wel erg fris!

Kneipp mask

Het masker vond ik erg ‘nat’ en daardoor wat moeilijk uit elkaar te halen en op mijn gezicht te doen. Maar als het eenmaal zit, zit het goed. Na het verwijderen merk je echt dat je huid niet meer zo trekt en dat het ‘gevoed’ is. Zelfs aan het einde van de avond voelde mijn gezicht heel fijn! Terwijl ik ‘s morgens al het masker had gebruikt.

Sheet Mask Detox Care

Kneipp mask
Naar dit masker was ik extra benieuwd! Want mijn gezicht kon echt wel een detox gebruiken… De verpakking past mooi bij de andere sheet masks, en het kleur gebruik vind ik ook erg mooi.Kneipp maskOp de achterkant staat dat het masker bestaat uit algen-, moringa-, en bamboe houtskool-extract. Het zuivert, reinigt en verzorgt tegelijkertijd de huid, het helpt bij het zuiveren van externe verontreiniging. Voor meer glans, zachtheid en een direct voller gevoel! Ook hier staat een duidelijk gebruiksadvies vermeld.

Kneipp mask

Het masker ziet er anders uit dan de andere sheet masks van Kneipp. Dit masker is namelijk zwart! Onze lucht bevat veel vervuilende deeltjes die zeer schadelijk kunnen zijn voor onze gezichtshuid. Hier komt het Kneipp Sheet Mask Detox Care heel goed van pas.

Kneipp mask

Wat er in het Kneipp Sheet Mask Detox Care zit is niet alleen te zien, maar ook te ruiken en te voelen: De subtiele geur helpt je een beetje tijd voor jezelf te nemen. Dit masker voelt zeker fijn op de huid. En na de tijd voelt de huid heel soepel! Ook is dit masker erg ‘nat’ en lastig los te maken, maar de huid voelt na de tijd erg fijn.

Sheet Mask Chill Out

Kneipp mask

Ook deze verpakking is helemaal in de lijn gemaakt van de sheet masks. De bladeren van Hennep zijn afgebeeld en de kleuren passen weer erg mooi bij elkaar.

Kneipp mask

Op de achterkant staat vermeld dat het masker met patchouli-olie en hennepzaadextract is, dat het huidkalmerend is, je huid intensief verwent en verzorgt. Ook bij dit masker staat het gebruiksadvies heel duidelijk vermeld.

Kneipp mask

Dit masker heeft dezelfde kleur als het ‘Hydro kick’ gezichtsmasker: naturel. Ook hier komt een hele frisse geur af.

Na een dagje mama en juf zijn, ondertussen een nieuw bedrijf opzetten en ook nog iets in het huishouden doen is dit echt een heerlijk masker! Een kalme geur en ontspanning. Even dat kwartiertje ontspannen is ook echt goed voor de huid van je gezicht!

De sheet masks van Kneipp hebben een goede werking op mijn gezicht. Ze zijn misschien wat lastiger aanbrengen, maar voor de prijs van € 3,99 vind ik dit helemaal niet erg. Het kwartiertje ontspannen in de week en ons gezicht verzorgen zouden we veel vaker moeten doen!

 

Gebruiken jullie regelmatig een gezichtsmasker?

irma

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge