Hiep hiep hoera, Nina 5 jaar!

Hoera! Vandaag is Nina jarig! En ze is alweer 5 jaar geworden. Een echte kleuter met ondertussen… haar mond op de juiste plek! Wat gaat het snel… het lijkt ieder jaar wel sneller te gaan. Vandaag is het groot feest, anders dan andere jaren maar we maken er samen een geweldige dag van. Ze streept al drie weken de nachtjes af, en was de laatste dagen ontzettend zenuwachtig. Zo leuk dat ze weet dat ze cadeautjes krijgt… en taart!

Kijken jullie mee?

Afgelopen jaar is Nina naar de basisschool gegaan. En wat heeft ze het daar naar haar zin! Het is dan ook echt even wennen dat ze nu thuis zit en van mij de oprachtjes moet doen die ze normaalgesproken met haar juf zou doen. Het heeft haar allemaal lang genoeg geduurd en begint nu steeds meer te vragen ‘of alle mensen alweer beter zijn’ en ze weer naar school kan. Een goed teken want dan heeft ze het daar dus echt wel naar haar zin. En dat hebben we ook zeker wel gemerkt. Ze is erg gegroeid, haar persoonlijkheid ontwikkeld zich steeds meer en ze laat steeds meer zien wie ze is. Erg leuk om te ontdekken allemaal!

Op school gaat ze nog steeds naar de ‘praatjuf’ en dit gaat ook hartstikke goed. Nu krijgen we de opdrachtjes via de mail en hebben we regelmatig contact, maar de vooruitgang zien we erg goed. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!

Als we zo een jaar terug kijken zie we echt een grote sprong en een groeispurt, wij zijn hartstikke trots!

Vandaag hebben we feest, helemaal in Mermaid stijl want ze is gek op alles wat maar te maken heeft met zeemeerminnen.

Nina, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Vandaag mag je eindelijk cadeautjes uitpakken!

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge