Sunny Games | Max de Kat

Samen met Nina een spelletje doen begint nu echt leuk te worden! Ze heeft de perfecte leeftijd, is fanatiek, en weet precies wat vals spelen is. Toen we dit nieuwe spel van Sunny Games mochten testen gingen we daar natuurlijk even goed voor zitten! Een groot voordeel aan dit spel: of je wint samen, of je verliest samen! Er is dus nooit iemand boos, teleurgesteld of verdrietig. 

Kijken jullie mee?

Max de Kat

De verpakking van het Spel ‘Max de Kat’ ziet er lekker vrolijk uit. Op de voorkant is duidelijk Max de kat te zien die achter de dieren aan zit, net als in het spel!

Max de Kat

Op de achterkant staat uitgelegd waar het spel over gaat, voor welke leeftijd het bedoeld is en een deel van de spelregels.

Vogel, muis en eekhoorn zijn op weg naar hun holletje in de boom. Max de kat heeft honger en zit achter ze aan! De spelers zorgen samen voor de kleine diertjes.
Elk diertje kent een korter weggetje. Maar… Max de kat kent deze sluippaadjes ook! Gelukkig kunnen we Max weglokken met een lekker hapje.

Max de Kat is een spannend strategiespel voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen overleggen met elkaar: Welk diertje brengen we als eerste thuis? Wanneer krijgt Max wat lekkers? En wat vind je ervan als Max tóch een diertje weet te pakken?

Max de Kat

Als je de doos open maakt zie je als eerste het bord waar op gespeeld gaat worden.

Inhoud

Max de Kat

De inhoud van de doos bestaat uit:

  • Spelbord
  • Speelstukken (Max, vogel, muis, eekhoorn en 4 lekkere hapjes voor Max)
  • 2 speciale dobbelstenen
  • Spelregels.

Max de Kat

Max de Kat

Max de Kat

Max de Kat

Wij hebben zeker een leuk spel gevonden wat we samen tegen Max de kat kunnen spelen. Je speelt niet tegen elkaar, maar met elkaar, dat is nog eens leuk! Het samenwerken en overleggen is in dit spel erg belangrijk, en ook goed voor de ontwikkeling. Het doel is namelijk om de eekhoorn, de muis en het vogeltje uit de klauwen van Max te houden en ze veilig naar de boom te brengen. Hiervoor gooi je om de de beurt met de twee dobbelstenen die voorzien zijn van groene en zwarte vlakken. Bij een groen vlak mag je één van de drie kleine beestjes vooruit zetten, bij een zwart vlak mag Max een vakje vooruit. Natuurlijk zijn er een aantal leuke items in het spel zoals kortere routes en lekkernijen voor de poes. Het spelletje duurt maximaal een kwartier dus perfect voor kinderen met iets minder concentratie! 

Max de Kat is verkrijgbaar via Bol.com voor € 24,95.

Wij zijn fan!

Kennen jullie Max de Kat?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge