Seb Braun | De allerleukste vakantie ooit

Sinds dat ik zwanger was heb ik toch wel een zwak voor kinderboeken gekregen. De verhalen, de illustraties… geweldig! Toen ik dit boek binnenkreeg maakte mijn hart ook een klein sprongetje. Wat ziet het boek er vrolijk uit! Samen met Nina heb ik het boek uitgebreid bekeken en natuurlijk voorgelezen. In dit artikel lezen jullie wat ik, maar ook Nina, van dit boek vind.

Kijken jullie mee?

De allerleukste vakantie ooit is een kleurrijk prentenboek van Seb Braun. Dit fantasievolle en warme verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een heerlijk en herkenbaar avontuur met een grappige twist. Natuurlijk is dit boek ook perfect voor alle thuisblijvers: beleef met dit boek de allerleukste vakantie ooit!

Vakantie

Ik smelt meteen voor kinderboeken met mooie illustraties. En daar is dit boek dus echt wel een van! De voorkant ziet er prachtig uit met groene tinten, een echte jungle uitstraling. Jip en papa zitten in een kano, de titel is mooi duidelijk afgebeeld en de naam van de auteur staat in het water.

Vakantie

De achterkant is helemaal in dezelfde stijl. Hier staan een krokodil, kikker en libelle op afgebeeld. De tekst laat al iets weten over het boek:

Jip en papa gaan op vakantie! Jip verheugt zich enorm op slapen in een tent en kanovaren. Maar alles gaat mis…

Vakantie

De mooie illustraties gaan aan het binnenkant van het boek gelukkig gewoon door! Op de eerste twee pagina’s krijg je allemaal illustraties te zien van Jip en zijn papa.

Vakantie

Vakantie

Vakantie

Het boek is erg leuk ingedeeld. Grote illustraties met stukjes tekst, maar ook tekstballonnen bij de personen. Dit is erg leuk om voor te lezen! Maar voor de oudere kinderen die net beginnen met lezen lijkt het me ook een geschikt boek.

Vakantie

Nina vind het boek hartstikke leuk. Er is veel te zien op de pagina’s en ze ontdekt telkens weer iets nieuws! Het is een leuk, spannend en vooral grappig verhaal!

De allerleukste vakantie van Seb Braun is vanaf nu verkrijgbaar voor 13,99.

Wat is jullie favoriete kinderboek?

irma

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge