29TH BIRTHDAY WISHLIST

Aan het einde van deze maand, 28 juli, mag ik er weer een jaartje bij op tellen! Ik hoop dan alweer 29 jaar te worden. Nu kwamen natuurlijk al de vragen wat ik graag voor mijn verjaardag zou willen krijgen, maar zoals elk jaar is dat toch weer lastig. Ik heb geprobeerd een wishlist te maken, dit zijn producten die ik eigenlijk altijd al leuk vind en waar je me het hele jaar door blij mee zou kunnen maken!

Kijken jullie mee?

Wishlist

  1. Sinds kort ben ik begonnen met het laseren van mijn oksels. En eigenlijk zou ik ook heel graag mijn benen willen doen! Dit is alleen wel vrij prijzig dus cadeaubonnen zijn natuurlijk altijd welkom.
  2. En een cadeaubon voor een heerlijke massage bij massagepraktijk Alie Post sla ik natuurlijk ook nooit af!
  3. Ik hen nu ongeveer een jaar een Garmin horloge. Dit was de Vivosmart 4 en dit horloge heb ik gekocht om te kijken of zoiets horloge geschikt was voor mij. En dat is het zeker! Daarom zou ik nu graag de meer uitgebreide, en mooiere Vivomover HR.
  4. Waar je me altijd blij mee kan maken zijn heerlijke Rituals producten. Voor de blauwe Hamam vind ik echt een heerlijke geur hebben. Daar hoef ik echt niet jarig voor te zijn 😉
  5. De bathbombs van The Body Shop vind ik ook echt heerlijk om te gebruiken. Daar kun je echt een avondje mee genieten in bad! 
  6. En nu we het over het bad hebben… een badplank staat ook op het lijstje! Zo kan je de Ipad en je glas drinken etc goed neerzetten zonder het grote risico dat het van de badrand glijd.

 

Wat vraag jij voor je verjaardag?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash
Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge