My Pinterest favorites #41 Flamingo’s

Wat hebben we al veel zomerse dagen achter de rug! En nu het zonnetje zo vaak schijnt is het natuurlijk hartstikke leuk om met een zomers thema aan de slag te gaan. Vooral nu de zomervakantie bijna aanbreekt! Flamingo’s stralen natuurlijk een en al zomer uit, en het is ook nog eens een leuk thema om mee aan de slag te gaan met de kinderen. Uiteraard ben ik eerst op Pinterest gaan kijken en daar kwam ik heel veel leuke ideeën! En deze inspiratie wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Kijken jullie mee?

Tekenen

 

Knutselen

Taart

Behang

     

Quotes

 

Vinden jullie flamingo’s ook van die leuke zomerse dieren? Dan hoop ik dat jullie inspiratie uit dit artikel kunnen halen!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie zoals:  beauty, kinderkleding maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Wat gaan jullie mee aan de slag?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge