Mijn maand in foto’s #06 | Logeren, Moestuin en Strand!

Deze maand liet de zon zich al veel zin, en de temperatuur steeg. Halverwege de maand mocht Nina weer hele dagen naar school in plaats van 2 uurtjes. Het was weer even wennen, maar toch wel fijn! Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 26 juni! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand juni stond in het teken van Logeren, Moestuin en Strand! 

Kijken jullie mee?

Logeren

Logeren 

Het laatste weekend van mei mocht Nina bij mijn ouders logeren. Dat vind ze altijd zo leuk! Ze kijkt er altijd erg naar uit, en wij mogen vooral niet te lang blijven koffie drinken, we moeten meteen weg 😉 

Moestuin

Eindelijk hebben we onze eigen moestuin! Een kleine bak maar het begin is er. Begin juni kochten we de eerste plantjes, en we kregen een aantal tomatenplantjes van mijn vader. Laat maar groeien!

Strand

Ook was ons eerste strandbezoekje een feit!

The Body Shop Bodycare

Deze maand schreef ik over de nieuwe zomerse producten van The Body Shop. Met deze warme temperaturen zijn ze echt heerlijk verfrissend en koelt het je huid goed af! 

Tuin leeghalen

Op zaterdag 6 juni gingen we samen met mijn ouders en broertje een tuin leeghalen en opruimen. Een flinke klus maar vele handen maken iets lichter werk. Ondertussen kreeg Nina biologie van haar oom Erik over alle beestjes die er rond kruipen.

School

8 juni was het eindelijk zover! Nina mocht weer hele dagen naar school. Het was voor ons allemaal even wennen maar Nina vind het hartstikke fijn op school!

Moestuin

En daar was al het eerste bloemetje aan de framberry!

Muur schilderen

Nu Nina weer hele dagen naar school mocht startte ik met een nieuw project in de woonkamer. De groene thee op de muur vond ik echt geweldig, maar het werd tijd voor iets nieuws!

Lammetjes

De lammetjes liepen weer bij mijn ouders in de ‘achtertuin’! Dat vond Nina natuurlijk helemaal niet erg…

Eenhoorn

Nina werd door VTech verrast met de Waterpret Eenhoorn. Dus hup meteen in bad en lekker kletsen en zingen samen!

Hoekbank

Op 13 juni ging ik samen met mijn man even naar Leen Bakker, we hadden namelijk een hele mooie bank gezien. We hebben de bank nog even een keer bekeken en… besteld! Over een paar weekjes komt de bank als het goed is binnen, en deel ik natuurlijk het resultaat!

Vis eten

Bij vishandel Baarssen kocht mijn man dit heerlijke schaaltje vis voor in de oven. Het was echt genieten!

Bij opa en oma

Een foto van Nina hoe ze echt is… spontaan, vrolijk en enthousiast! 

Smoothie

Sinds kort neem ik ‘s morgens eens wat vaker een groene smoothie. Lekker en gezond! 

Muur schilderen

Het resultaat van een aantal lagen verf! Binnenkort ga ik iets meer delen over onze woonkamer, maar misschien wacht ik nog wel even op onze nieuwe bank voor het mooiste resultaat.

Paprika

En daar is een paprika onderweg!

Pixel en Create starter set

Van Biobuddi mocht Nina de nieuwe Pixel en Create testen, en ze ging meteen aan de slag met het bouwen van een papegaai!

Opa met kuiken

Op 19 juni mocht Nina samen met opa de kuikens van de buren bekijken. Nina is een echte dierenvriend dus ze was helemaal in haar sas!

Bakker

Afgelopen zaterdag stond ik in de rij bij de bakkerij voor een ontbijtje voor Vaderdag.

De Boet De Boet

Zaterdagavond gingen we samen met mijn zwager en schoonzus een terrasje pakken en iets lekkers eten bij Restaurant de Boet.

Vaderdag

Op Vaderdag krijg je natuurlijk ontbijt op bed, en Nina heeft haar gedichtje prachtig opgezegd!

Tand eruit

En ‘s avonds nog een cadeautje… haar eerste tand eruit!

Speelgoed schoonmaken

Afgelopen maandag kregen we een tas mee naar huis van school om schoon te maken. Het is natuurlijk al bijna vakantie! Voor mijn gevoel is het nog lang niet zover…

Sla

‘s Avonds hadden we heerlijke sla uit eigen tuin, onze eerste oogst!

Strand

Afgelopen dinsdag zijn we ‘s middags uit school nog even lekker naar het strand gegaan. Nina was niet meer uit het water te krijgen zo leuk vond ze het, echt genieten!

 

 

Hoe was jullie maand Juni?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge