Spelen en spetteren met de VTech Waterpret Eenhoorn

De traditionele rubberen badeend kennen we allemaal, hartstikke leuk! Ook Nina heeft er een aantal voor in bad. Dat de gele eend zo is blijven hangen in zijn ontwikkeling is wel vreemd. VTech zag het gebeuren en greep in! Het eendje voor in bad wordt er eentje die indruk maakt! Net zoals de flamingo en de eenhoorn, afkomstig uit hetzelfde nest. Waterpret Eenhoorn, Eend en Flamingo vormen de nieuwste generatie badvriendjes voor kleintjes van 1 tot 5 jaar. Ze zorgen voor interactie, voeden de fantasie en stimuleren zowel motorische als zintuiglijke ontwikkeling. En dat allemaal in bad! Nina heeft de eenhoorn ontvangen en heeft deze uitgebreid getest. 

Kijken jullie mee?

Eenhoorn

De verpakking is echt een ‘VTech verpakking’. Lekker vrolijk en het product is goed te zien en aan te raken. Op de voorkant van de verpakking is al goed te zien voor welke leeftijd het product ongeveer geschikt is, dat er 55 melodietjes, liedjes en geluiden en zinnetjes beschikbaar zijn en wat je allemaal met de eenhoorn kan doen.

Eenhoorn

Op de zijkant van de verpakking is het badtrio te zien: de eend, eenhoorn en flamingo! 

Eenhoorn

De eend, eenhoorn als flamingo gaan niet solo te water gaan, ze brengen ieder iets mee om te spelen. De eend neemt haar kuiken mee, de andere badbroeders een emmertje en een mandje, om water mee te gieten.

Eenhoorn

Van VTech zijn we gewend dat het het speelgoed altijd iets heeft wat perfect is voor de ontwikkeling van het kind. Met dit watertrio worden de motorische vaardigheden gestimuleerd, de zintuigelijke ontwikkeling en de taalontwikkeling!

Eenhoorn

Eenhoorn

De eenhoorn ziet er prachtig uit met roze en blauwe kleuren, lekker vrolijk! Er is een grote knop aanwezig waarmee je de eenhoorn aan kan zetten. 

Eenhoorn

Alle Waterpret-badspeeltjes beschikken over meer dan 55 zinnetjes. Tel dat op bij de geluidjes en melodietjes, dan weet je dat het geen moment stilvalt tijdens het badderen! Het fantasierijke spel krijgt telkens nieuwe wendingen. En dat is bij Nina goed te merken. Er ontstaat een geweldig rollenspel!

Eenhoorn

Nina is pas 5 jaar geworden maar werd meteen enthousiast toen ze de eenhoorn zag. De melodietjes en liedjes vond ze erg leuk, als zijn ze wel beter hoorbaar buiten het water. Nina vermaakt haar zeker met de eenhoorn in bad, en kan er uren mee spelen. Leren, lekker ontspannen en daarna fris en fruitig in de pyjama!

De VTech Waterpret Eenhoorn, Eend en Flamingo zijn verkrijgbaar voor € 17,95 per stuk.

Hebben jullie kinderen ook een gezellig ‘badeendje’ in bad?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge