Mijn maand in foto’s #11 | Tandarts, Kaakchirurg & Kerstboom

De maand november is normaal gesproken een hartstikke drukke maand. Wij organiseren altijd de intocht en meestal ook nog een groot feest als een Pietenfabriek of show. Maar helaas… dit jaar kon het niet. Het hield dus op na Het Pepernotenjournaal! Maar deze maand stond dit jaar in het teken van hele andere dingen. Onder andere stond de tandarts op de planning voor het hele gezin. Dit liep voor mij uit op de kaakchirurg. Ook gingen we een nachtje weg en kwam op het laatste moment deze maand de kerstboom in huis! Ga er lekker voor zitten en scroll gezellig door onze maand november.

Kijken jullie mee?

Kerstcollectie

Eind vorige maand kreeg ik dit prachtige pakket van The Body Shop met kerstproducten. Hier heb ik natuurlijk een uitgebreid artikel over geschreven.

AliXpress

Ik had een aantal producten bij AliExpress besteld. Normaal gesproken krijg je dan allemaal losse pakketjes, maar dit keer werd het verzameld tot een pakket!

Lampjes

Het werd weer tijd om de lampjes onder de overkapping op te hangen!

Verlanglijstje

Het boek van Bol.com kwam binnen dus Nina ging meteen aan de slag met het maken van haar verlanglijstje. Nu maar duimen!

Pepernotenjournaal

Voor ons als stichting was het lang onduidelijk wat we eventueel nog konden organiseren, en we hebben het ook zo lang mogelijk uitgesteld. Helaas was het toch echt niet mogelijk en bleef het bij ‘Het Pepernotenjournaal‘. Vooral op de dag van de intocht voelde dit heel raar en onwerkelijk.

Tuincentrum

We brachten aan het begin van deze maand een bezoekje aan een groot tuincentrum, we keken onze ogen uit!

Tandarts

Woensdag 4 november stond er ‘s morgens vroeg een afspraak bij de tandarts gepland voor ons alle drie. Nina had er zin in en het ging hartstikke goed! Voor mij kwam er een doorverwijzing naar de kaakchirurg om mijn verstandskies te laten verwijderen…

Afwassen

Daarna brachten wij Nina naar school en reden wij door naar Apeldoorn om lekker een nachtje weg te gaan. Op woensdagmiddag is Nina altijd vrij van school en omdat ze bij mijn ouders sliep mocht ze helpen met afwassen… en dat vindt ze erg leuk! 😉

Hotel

Wij konden lekker lunchen in het hotel!

Hotel

Hotel

We sliepen in de Cantharel in Apeldoorn, een prachtig hotel met een hele mooie kamer!

Nina boom

En Nina was lekker aan het genieten bij mijn ouders!

Sushi

Zaterdagavond hebben we heerlijke Sushi besteld samen met mijn broertje.

Sinterklaas stickers

Op maandag starte ‘Het Pepernotenjournaal’ en werd de oproep gedaan om de ramen te versieren zodat Sinterklaas weet dat we ondanks alles toch zin hebben in het Sinterklaasfeest!

Kaakchirurg

Op donderdagmorgen 12 november moest ik al vroeg bij de kaakchirurg zijn. Ik de wachtkamer zat ik naast Saar zonder mondkapje.

Op de bank

De rest van de dag heb ik op de bank doorgebracht en ging het eigenlijk wel…

Pakjesboot

Pakjesboot

In de laatste aflevering van ‘Het Pepernotenjournaal’ zagen we dat de boot richting Urk aan het varen was. En toen we zaterdagmorgen een kijkje op de haven namen lag de pakjesboot er dus echt! Nina vond het helemaal spannend…

Max de Kat

We kregen het spel ‘Max de kat’ binnen wat we natuurlijk samen hebben gespeeld. Ik heb er een artikel over geschreven.

Schoen zetten

Omdat Sinterklaas weer in het land is mag er natuurlijk een schoen worden gezet (en gevuld!).

Koken

Op zondag kookt Harm Hendrik altijd, dit keer met zijn favoriete rub.

De ontdekking van Urk

Deze maand begon ik aan het boek ‘De ontdekking van Urk’, ik heb hem nog niet uit maar er word wel een spiegel voorgehouden…

Bruis

Dinsdag 17 november, ik kan niet zonder deze medicijnen! De pijn werd erger en een telefoontje naar de tandarts was alweer gedaan. Nog wat andere medicijnen gekregen…

Oogarts

Donderdag 19 november stond er een bezoekje aan de oogarts gepland. Alles goed! Met een half jaartje weer controle.

Kleding Nina

Soms heb je mazzel… Er stond een rek met sale items bij Ter Stal, en ik slaagde er leuk voor Nina!

JoJo

Afgelopen zaterdag heeft mijn broertje een kitten opgehaald… Een lief klein ondeugend poesje!

Tandarts

Afgelopen maandag hield ik het niet meer van de pijn en ben ik toch maar weer naar de tandarts gegaan. Hij zag meteen waar de pijn vandaan kwam en moest alles schoon maken en vullen. En dat hielp meteen!

Zeeman

Overal zie je de kerstkleding al in de winkels. Voor mezelf hoeft het niet zo maar toen ik dit setje bij Zeeman zag hangen voor Nina moest die natuurlijk mee!

Kerstboom

En op het nippertje kwam deze maand nog de kerstboom het huis in! Vroeg dit jaar, maar omdat we toch veel thuis zitten en werken is het wel zo gezellig.

Hoe was jullie maand november?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge