The Body Shop | Kerstcollectie + Winactie!

De feestdagen zien er dit jaar anders uit dan andere jaren. Maar The Body Shop wil een glimlach op ieders gezicht toveren! En dat willen ze doen met deze nieuwe kerstcollectie. Heerlijke producten die prachtig verpakt zijn. Op de verpakkingen zijn mensen afgebeeld bij hun knusse, kleurrijke huisjes in Brighton, de Engelse stad waar The Body Shop is opgericht. Ik heb een aantal van deze items mogen ontvangen om aan jullie te laten zien.

Kijken jullie mee?

In tijden van crisis neemt ongelijkheid toe en raken mensen uit kwetsbare groepen sneller geïsoleerd. Daarom doneert The Body Shop deze kerst een deel van elke transactie aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door de schaduwcrisis van Covid-19, zodat zij zich weer veilig en geborgen kunnen voelen. In Nederland werkt The Body Shop deze kerst samen met Fier om het waardevolle werk dat Fier doet te ondersteunen, zoals het opvangen en behandelen van slachtoffers van huiselijk geweld. Als je je kerstinkopen bij The Body Shop doet, draag je bij aan een nieuw opvangcentrum van Fier waar slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik, opvang, hulp en bescherming krijgen. Een plek waar zij een veilig onderkomen vinden en kunnen werken aan hun toekomst.

Kerstcollectie

De nieuwe collectie ziet er weer prachtig uit! Zo zijn er hele mooie feestelijke verpakkingen en er zijn weer heerlijke geuren verkrijgbaar zoals Winter Jasmine Festive Berry en Warm Vanilla.

Shake & Swish Ginger Haircare Duo

Kerstcollectie

Dit mooie cadeauset is hartstikke leuk om te geven! Een mooie rode verpakking, en het verklapt al een beetje wat er in zit. Een Ginger shampoo en conditioner die speciaal voor de schilferige hoofdhuid zijn.

Kerstcollectie

Als extra zit er nog een feestelijke Hair Wrap bij om je haar in te wikkelen na het wassen.

Nourishing Body Butter Trio

Kerstcollectie

In dit vrolijke setje zitten drie heerlijke body butters van 50ml. Rustgevende Almond Milk & Honey, zoete Mango en bloemige Moringa, een fijn bodycarecadeautje dat de huid glad en soepel houdt in de koude wintermaanden.

Winter Jasmine

Kerstcollectie

Winter Jasmine is een heerlijke, warme, zachte wintergeur die zeker niet mag ontbreken! De producten zijn los te koop zoals deze Shower Gel, Body Yoghurt en Body Butter. Maar er zijn ook leuke cadeauverpakkingen te koop zoals de Winter Jasmine Little Gift Box.

Body Butter

Kerstcollectie

Een heel herkenbaar product van The Body Shop zijn toch wel de Body Butters. De Body Butters zijn in deze collectie verkrijgbaar in Winter Jasmine, Festive Berry en Warm Vanilla

Kerstcollectie

Wil je ze allemaal uitproberen? Dan is de Christmassy Body Butter Trio een leuk idee! 

Hair Slide Gift Set

Kerstcollectie

Met deze schuifspeldjes verspreid je deze feestdagen overal feelgoodvibes! Het zijn er vier, met de inspirerende woorden ‘fearless’, ‘unstoppable’, ’empowered’ en ‘together’. Style je haar en schuif één of meerdere schuifspeldje op hun plek. Een leuk klein cadeautje voor jezelf of je allerbeste vriendin!

Soothing Almond Milk & Honey Ultimate Gift Bag

Kerstcollectie

De Soothing Almond Milk & Honey lijn kennen we natuurlijk al, maar het is het ultieme verwencadeau voor iemand met een droge, gevoelige huid die wel wat extra verzorging kan gebruiken!

Naast deze prachtige cadeaus is natuurlijk de adventskalender ook een prachtig geschenk.

Winactie

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke kerstcollectie? Neem dan vooral een kijkje op mijn Instagram account voor een leuke winactie! 

 

Wat vinden jullie van de kerstcollectie?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

1 Comment

  • Het lijkt me heerlijk, ziet er in ieder geval leuk uit. Helaas heb ik geen Instagram.

Geef een reactie

CommentLuv badge