Shoplog | Zeeman

Budget shoppen is toch wel mijn favoriet. Zo sla ik winkels als Zeeman, Wibra, Primark en Action eigenijk nooit over. Afgelopen week liep ik even bij Zeeman binnen en heb ik een aantal leuke dingen gekocht. Vandaag laat ik ze aan jullie zien!

Kijken jullie mee?

Knutselpapier

Knutselpapier

Nina is niet bepaald fan van knutselen en kleuren, nee zij gaat liever zitten met haar Playmobil of poppenhuis. Hele verhalen kan ze dan houden! Toen ik de winkel binnen kwam lopen zag ik het knutselpapier nog in dozen staan maar ik mocht het al meenemen. Ik ga eens wat leuke (en makkelijke) werkjes opzoeken, en haar toch eens uitdagen om te knippen en plakken! Het A4 papier en de vouwblaadjes kostten €0,99 per pakje.

Bellenblaas

Bellenblaas

Waar ik Nina wel heel veel plezier mee doe is bellen blazen! Liters gaan er doorheen in een zomer. Ze kan uren buiten staan met een bellenblaas en heeft de grootste lol. Het zal dus ook niet bij deze ene fles blijven… Deze literfles kostte €0,99.

Paaseieren

paaseieren

Deze leuke eitjes zag ik tussen de paasspullen liggen. Ik hou niet van alle gele paasdecoraties maar deze eitjes vind ik wel mooi! Nu nog op zoek naar een mooie tak, en dan kan ik ook een leuk hoekje in het thema ‘Pasen’ maken. Dit zakje met 10 eieren kostte €1,49.

Shirt

shirt

Er waren alweer aardig wat zomeritems binnengekomen!

shirt

Dit leuke witte shirtje heb ik meegenomen in maat 110/116 en kostte €3,99.

Hemdjes

Hemd

Nina moest nodig nieuwe hemdjes hebben die lang genoeg voor haar waren. In de winkel was genoeg keuze, en er waren veel leuke kleurtjes en printjes. Ik heb gekozen voor een basic wit hemdje, een lichtblauwe en een roze. Het witte hemdje kostte €1,99, de blauwe kostte €2,99 en de roze was €1,99.

Sokken

sokken zeeman

Ook moest Nina nog nieuwe enkelsokjes hebben, want hopelijk start snel het sneaker seizoen! Ook zag ik deze zwarte sneakersokken en die zijn nog iets korter dan de enkelsokjes. Vorig jaar had ik die ook voor Nina en ze zaten heel goed! Het pakje met 3 paar zwarte sneakersokjes kostte €1,99, en het pakje met 5 paar enkelsokjes kostte € 2,99.

Het is eigenlijk niet heel veel wat ik gekocht heb, maar ik wilde jullie toch graag even laten zien wat ik zoal meeneem als ik bij Zeeman ben. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens een shoplogje te zien!

Winkelen jullie graag bij Zeeman?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

1 Comment

  • Leuke items! Ik laat Zeeman voor Storm een beetje links liggen omdat ik de kleding een beetje vormeloos vind. Vooral de winteritems. Ik ben toch wel erg fan van Wibra en daar slaag ik altijd zo goed dat de Zeeman overbodig raakt, haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge