Shoplog | Primark & Action

Vorige week zijn we samen met Nina even naar Almere geweest en een bezoekje aan Primark konden we natuurlijk niet overslaan! Het was er best druk dus veel is er niet gekocht, maar toch heb ik een aantal leuke dingen om te laten zien. Ook brachten we een bezoekje aan Action waar ik een aantal spulletjes heb meegenomen. Vandaag laat ik jullie zien wat we gekocht hebben bij Primark en Action.

Kijken jullie mee?

Primark

Primark

Kleding heb ik deze keer eigenlijk niet veel gekocht bij Primark. Het was net na de kerstdagen, druk en erg rommelig. Wel vond ik deze groene broek voor Nina. Dit model heeft ze al wel vaker gehad, en zit haar erg goed.

Primark

Het kleurtje is een beetje mosgroen en de broek heeft leuke ‘slijtageplekken’.

Primark

Nina is gek op een lekker warm bad. En dan het liefst een bad met een bruisbal of gekleurd badschuim! Natuurlijk krijgt ze dat niet iedere keer, maar nu kwam ik deze bruisballen bij Primark tegen en vond ik het wel leuk om haar hiermee te verrassen!

Primark

Het zijn bruisballen uit de Disney serie van Mary Poppins. In de verpakking zitten drie stuks en het pakketje kostte € 5,-.

Primark

Deze onderbroeken bij Primark voor Nina vind ik heel fijn. Er zit een wat breder elastieken bandje aan de bovenkant, en ze zitten echt heel mooi! De vorige keer kocht ik deze in een ‘boxer-model’ maar die waren er nu niet. In dit pakketje zitten 5 onderbroeken voor € 5,- en ze hebben allemaal een andere kleur en printjes.

Primark

Nina haar rugtas voor naar de Peuterspeelzaal is erg versleten, dus werd het tijd voor een nieuwe!

Primark

Deze glitter tas met oogjes en oren ziet er toch wel erg lief uit dus konden we niet laten hangen. Deze tas hebben we gekocht voor €11,-.

Primark

Voor deze winter had ik nog geen muts, shawl en want voor Nina gekocht, ook niet zo gek natuurlijk want het is eigenlijk nog niet echt winter geweest. Die paar keer dat het wel wat kouder was had ze natuurlijk haar shawl van vorig jaar nog. Maar nu zag ik wel echt iets passends voor bij haar winterjas!

Primark

Deze muts, shawl en wanten zin roodkleurig en lekker dik gebreid. Heerlijk warm dus! Dit setje kostte samen €9,-.

Primark

Verder kocht ik bij Primark nog wat losse dingen als make-up remover pads (deze zijn wat groter dan normaal), nagelvijlen en een haarborstel voor Nina.

Action

Action

Harm Hendrik was ook mee naar Action, en die gaat altijd meteen het pad van het gereedschap in. Hij gooit eigenlijk altijd wel iets in het mandje, dit keer dus ook! De Werckman winkelhaken kosten € 3,79 en de sokken € 1,99.

Action

Van deze boeken heb ik al meerderen thuis op de plank staan. Onder andere over de dierentuin, kinderboerderij en zwemles. En ze zijn favoriet bij Nina! Wij lezen meerdere keren per dag voor dus het werd weer tijd voor een nieuw boek.

Action

In dit boek staan allemaal kleinere verhaaltjes van twee of vier bladzijden. Erg handig! En deze boeken kosten maar € 0,99 dus dat is ook nog eens erg leuk!

Action

Bij Action kijk ik ook altijd even of ik misschien iets kan vinden wat leuk is om foto’s mee te maken. Als ik producten moet fotograferen wil ik dat natuurlijk wel zo leuk mogelijk doen! Deze magnolia tak is 80 cm en kost € 2,79. Jullie gaan hem dus waarschijnlijk wel vaker terug zien!

Action

Voor ons eigen bed waren we nog een nieuw onderlaken nodig. Normaalgesproken koop ik die bij Hema maar ik zag ze nu ook bij Action, dus die gaan we uitproberen! Het onderlaken kost € 8,79.

Action

Ik vertelde jullie net al dat Nina gek is op bruisballen en lekkere badschuim. Maar dat heeft ze natuurlijk van niemand vreemd, ik kan er ook echt van genieten! Nu zag ik dat Action ook bruisballen heeft, deze heb ik hier nog nooit gezien dus die wil ik zeker gaan testen! Ik ga hier een uitgebreid artikel over maken, die krijgen jullie binnenkort te zien. De bruisballen kostten € 1,95 per stuk.

Action

En natuurlijk zijn er bij Action altijd nog wat losse ‘dingetjes’ die meteen in je mandje verdwijnen. Zo nam ik dit placemat mee als ondergrond voor foto’s, een oplaadkabeltje voor mijn telefoon en lekkere snacks voor onze konijnen!

Wat zijn jullie laatste aankopen bij Primark en Action?

irma

1 Comment

  • Oeh, vind deze shoplogs altijd zo leuk! Fijne en handige dingen heb je weer gescoord!

Geef een reactie

CommentLuv badge