Kneipp ‘Cherry Blossom’

Nu we gestart zijn met het nieuwe jaar kunnen we ons al lekker laten verwennen door de nieuwste lijn van Kneipp. Zij hebben namelijk de geur ‘Cherry Blossom’ uitgebracht, speciaal voor een fluweelzachte huid! Deze nieuwe lijn bestaat uit badkristallen, handcrème en een body lotion spray en bevatten verzorgende kersenbloesemextracten en verzachtende rijstkiemoliën die je huid optimaal voeden en beschermen tegen uitdroging. Daar willen we het nieuwe jaar wel mee beginnen!

Kijken jullie mee?

Kneipp ‘Cherry Blossom’

Ik ben dol op de lente, alles begint weer te bloeien en komen knoppen aan. Zo ook aan onze grote magnolia boom en de kersenbomen in onze tuin. In de lente zijn ze zo prachtig! Daar kan ik echt van genieten, ik was dus ook zeker erg benieuwd naar deze nieuwe geur van Kneipp. Ik heb de badkristallen en de body lotion spray ontvangen, en voor jullie uitgebreid getest!

Badkristallen Cherry Blossom

Kneipp ‘Cherry Blossom’

Een lekker warm bad nemen is zeker een favoriet moment voor mij. Even mijn eigen momentje, even helemaal niets en lekker ontspannen. Deze nieuwe badkristallen kwamen dus zeker goed uit! Het is een flinke pot van 500g en ziet er mooi stevig uit. Op de grijze dop staat aan de bovenkant het logo, en door de transparante verpakking zijn de mooie kristallen goed te zien.

Kneipp ‘Cherry Blossom’

De Kneipp Badkristallen Cherry Blossom zijn gemaakt van zuivere zoutkristallen uit een zoutmijn van miljoenen jaren oud. De kristallen zijn bijzonder rijk aan mineralen. De zoete, maar toch frisse geur van kersenbloesem komt je meteen tegemoet als je de pot openmaakt. De kristallen zijn vrij grof, maar lossen goed op in het stromende water. Zoals de kleur van de kristallen al doet vermoeden wordt het badwater roze/rood. En de geur verspreid heerlijk door de badkamer! Deze pot met badkristallen is verkrijgbaar voor € 8,49.

Body lotion Spray Cherry Blossom

Kneipp ‘Cherry Blossom’

Deze bus ziet er ook lekker vrolijk uit, en de vormgeving past goed bij de pot van de badkristallen. Ik moet toegeven dat ik nog nooit een body lotion spray heb gebruikt dus ik was hier wel erg benieuwd naar!

Kneipp ‘Cherry Blossom’

Op de verpakking staat dat het bedoeld is voor de ‘normale’ huid, het geen plakkerig gevoel geeft (hoera!) en dat je er een zachte en soepele huid van krijgt. Dat heb ik natuurlijk getest!

Kneipp ‘Cherry Blossom’

Ook deze geur past bij de badkristallen, fris en een klein beetje zoet. Niet zo sterk als de badkristallen uiteraard maar het doet je wel meteen denken aan een mooie lentedag! Het is met een body lotion spray de eerste keer even wennen hoeveel je moet gebruiken, maar ik moet zeggen dat ik het wel erg handig vind! Je sprayt, smeert en bent klaar. Ook het intrekken ging heel snel, en zoals ze beloven geen plakkerige huid. Je kan je dus vrijwel meteen weer aankleden. Ik ben zeker fan, en ik moet zeggen… dat had ik niet verwacht! Deze body lotion spray is verkrijgbaar voor € 9,99.

Ik ben zeker fan van de cherry blossom lijn van Kneipp, ik ben al helemaal in de lente sfeer! De producten voelen goed, verzorgend en zacht aan en de geur vind ik echt heerlijk! De Badkristallen, Body lotion Spray en Handcrème zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Hebben jullie deze nieuwe lijn van Kneipp al geprobeerd?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge