Een kijkje bij… Carolina!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Twee weken geleden kwam de prachtige woonkamer van Anna online. Deze week laat Carolina ons een kijkje nemen in hun slaapkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Carolina’!

Kijken jullie mee?

Carolina | Hoi hoi! Ik ben Carolina, 52 jaar, woon samen met Johan en wij hebben 3 kinderen. Twee meiden van 24 en 17 jaar, en onze zoon van 13 jaar. Onze oudste gaat binnenkort samenwonen en dan ga ik samen met hun een leuk plekje voor ze maken in hun huisje. Ik ben benieuwd of ik dan al last krijg van het lege nest syndroom! Interieur is wel een beetje een verslaving van mij. Ik kijk veel programma’s en kan uren snuffelen op Instagram of in de spulletjes op zolder duiken om weer iets te veranderen in huis. LOVE IT!

Wij wonen hier nu anderhalf jaar met veel plezier in een leuke straat met fijne buurtjes. Ik werk als helpende in Rumah Kita in Wageningen. In maart al weer 19 jaar met heel veel plezier. Ik geniet er van als ik een lach kan toveren op het gezicht van onze bewoners of een schouder kan zijn waar ze letterlijk en figuurlijk op kunnen leunen dan voel ik mij echt voldaan.

Slaapkamer

Ik laat vandaag onze slaapkamer zien. Ik vind het een heerlijke ruimte waar ik mij soms heerlijk kan terug trekken alleen of samen met mijn dochter, kaarsjes aan en de tv op Netflix of Videoland als de mannen sport kijken. Vooral als ik thuis kom van mijn werk ‘s avonds na de avonddienst even gauw onder de douche, wijntje en knabbeltje erbij en even ontspannen met een serie en daarna lekker slapen.

Slaapkamer

Op de foto hierboven staat een bankje en kleedje van Kwantum. De windlichten zijn van Xenos, de vaas heb ik ooit bij Action gekocht en zelf zo gespoten dat hij niet helemaal dekt met mat zwart ook van Action. De tafeltjes naast het bed heeft Johan zelf gemaakt van steigerhout. De lampjes die er op staan zijn ook van Action, daar ben ik met mezelf nog over aan het discussiëren of ik ze ook ga spuiten. De boomstam waar de riemen, sjaal en jasje aanhangen heb ik in een winkel gekocht in Wijchen. Deze verplaats ik nog wel eens, hij is voor zoveel doel einden te gebruiken! De licht grijze muur is geverfd met gravel grey van de the color Collection (Histor).

Slaapkamer

Op deze foto zien jullie ons bed. De achterwand is geverfd met antraciet betonverf van Karwei. De houten bakjes en de ster zijn gekocht bij Intratuin in Barneveld. Het beddengoed en het kleed wat op bed ligt heb ik gekocht bij Ikea.

In het andere hoekje van onze slaapkamer (uitgelichte afbeelding) zien jullie onze stenen wand van behang. Dit behang is van behangkoopjes (rasch factory III 939330) en uiteraard door onszelf behangen, wij doen altijd alles zelf in en om het huis. Het bankje komt bij Dok2 vandaan, de stoel is gekocht bij vidaXL. De vaas vond ik niet meer zo mooi dus de spuitbus gepakt en gespoten, de foto van de Schotse hooglander heb ik bij Bol besteld.

Hoop dat jullie het leuk vonden om bij mij binnen te kijken, voor meer foto’s kunnen jullie ook snuffelen op mijn Instagram.

Knuffel van mij

Wat een prachtige slaapkamer hebben jullie Carolina!

Wat vinden jullie van deze slaapkamer?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge