2019: Happy New Year!

Tot gisteravond een uur of 20:00 uur had ik eigenlijk niet het gevoel dat het einde van 2018 naderde. Harm Hendrik was gister aan het werk, de oliebollen werden verkocht en ik was thuis met Nina. Natuurlijk hoorde ik al wel de hele dag (nouja… dagen) geknal, en ook de muziek in de feesttent hier (bijna) in de achtertuin werd al af en toe getest. Maar toch was bij mij het knopje nog niet om. Totdat we lekker met z’n tweetjes op de bank met tapas zaten en het over het afgelopen jaar hadden. Toen besefte ik wel dat 2018 werd afgesloten, en we een nieuw jaar ingingen!

Maar vandaag is het toch echt 1 januari! Het nieuwe jaar 2019 is begonnen, en het jaar 2018 is (heel cliché) voorbijgevlogen.

Wij hebben gisteravond heerlijk rustig aan gedaan, en waren met z’n drietjes thuis. Nina ging gewoon op bed, en wij hadden lekkere tapas gekocht. Natuurlijk lag ons staatslot klaar, en hadden we al mooie plannen gemaakt wat we zouden gaan doen met een miljoen. Om 00:00 uur hebben we naar het vuurwerk gekeken en geproost op het nieuwe jaar. Wat hebben jullie gedaan? Naar een leuk feestje geweest, of het gezellig met familie gevierd?

Harm Hendrik, Nina & ik willen jullie een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar wensen, dat al jullie dromen uit mogen komen!

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge