Best Nine 2018

Vandaag is het de laatste dag van het jaar, we sluiten het jaar 2018 af en starten met een nieuw jaar. Een nieuw begin, een nieuwe start. Veel mensen beginnen dan natuurlijk ook weer met de ‘goede voornemens’. En ik heb ze ook! Ik wil me nog meer richten op mijn Instagram account, ik vind het gewoon het leukste social media kanaal, en vind het hartstikke leuk om er mee bezig te zijn. Het contact met jullie is misschien nog wel het leukste! Op deze laatste dag van het jaar laat ik de 9 foto’s van het afgelopen jaar zien die jullie het leukste vonden.

Kijken jullie mee?

Een foto van mijzelf! Phoe,ik vind het eigenlijk helemaal niets om zelf op de foto te gaan, maar jullie willen natuurlijk ook weten wie er achter dit kanaal zit! Deze foto heeft mijn man in Dierenpark Amersfoort gemaakt tijdens het foodfestival. In de tekst staan een aantal weetjes over mijzelf, ons gezin en wat ik graag doe. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar dus om vaker foto’s van mezelf te plaatsen!

Erik en Nina

Mijn broertje en Nina samen. Ze kunnen zoveel lol maken samen! Nina vind het hartstikke leuk als mijn broertje op de grond gaat liggen en zich opdrukken, en dan gaat ze natuurlijk lekker op zijn rug zitten! Ook met een bal hebben ze samen veel plezier. En dat straalt natuurlijk wel van deze foto af!

Nina jarig

De verjaardagfoto’s van Nina hebben we gemaakt bij Hanneke’s pluktuin. En die foto’s vonden jullie ook hartstikke leuk! Lekker tussen de bloemen, en prachtig weer!

Nina slapen

Nina kreeg van haar papa een ‘klein’ cadeautje: een grote alpaca knuffel! En die ging natuurlijk mee op bed, er was nog net genoeg ruimte voor haarzelf!

Sinterklaas

Deze Sinterklaas foto van Nina en mijn vader vind ik zelf ook erg leuk, en ik ben blij dat de foto ook in dit lijstje mag staan! Je ziet de spanning op het gezicht van Nina, maar toch vond ze het hartstikke leuk!

Trouwdag

Natuurlijk kwam er in mei ook een foto van onze trouwdag online. Dit jaar waren we namelijk alweer 4 jaar getrouwd! Deze foto is wel een van mijn favoriete trouwfoto’s, lekker spontaan, veel lachen en natuurlijk de prachtige auto!

Jarig

Dit jaar ben ik 27 jaar geworden. Midden in de zomer, en het was heerlijk weer. We konden het feestje dus lekker in de tuin vieren met onze familie, hartstikke gezellig!

Winactie

Deze foto springt er voor jullie ook echt uit. Jullie zijn namelijk gek op winacties! Ook een leuk doel voor mij voor het nieuwe jaar om meer leuke winacties te organiseren. Ik ben namelijk gek op uitdelen!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Wat is jullie favoriete foto op mijn Instagram account?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge