Shoplog | Primark, The Body Shop, Hema & Zara

Vorige week zijn we samen met Nina even naar Almere geweest. Nina heeft flink de groei te pakken, en aangezien ze nu vaker in de week naar de Peuterspeelzaal gaat slijten haar broeken nu stukken sneller. Die stonden dus ook op het lijstje. Ook kon ze nog wel wat shirtjes met lange mouwen gebruiken voor als het toch wat kouder zou worden. Vandaag laat ik jullie zien wat we gekocht hebben bij Primark, The Body Shop, Hema en Zara.

Kijken jullie mee?

Primark

Broek

Als eerste ging ik even langs de Primark, en slaagde hier meteen voor twee spijkerbroeken voor Nina. Deze broek heeft wat slijtage plekken en een lichte wassing. Ik heb de maat
110 meegenomen en deze broek kostte € 11,-.

Broek

Deze spijkerbroek is net even ‘anders dan anders’. Op de broek zitten ook wat slijtage plekken maar er zit ook een band van roze/rode glitters langs de pijpen.

Broek

Deze spijkerbroek heb ik ook meegenomen in maat 110 en kostte € 14,-.

Hemdjes

Een paar nieuwe hemdjes kon Nina ook wel goed gebruiken. Dit pakketje is maat 110 en kostte € 4,50

Shirt

Voor mezelf kon ik niet erg slagen bij Primark, maar wel heb ik dit vrolijke shirtje gevonden.

Shirt

De print vind ik erg leuk, en het staat vast hartstikke leuk onder een zwarte blazer. Dit shirt is maat 42 en kostte maar € 3,-.

Sokken

Ook nam ik voor mezelf een bundeltje sokken mee, aangezien we weer meer schoenen gaan dragen dan slippers! Het bundeltje zwarte sokken is maat 37-42 en kostte € 3,-.

The Body Shop

The body Shop

Als we in Almere zijn kan ik The Body Shop echt niet overslaan. Ik neem altijd een aantal bath bombs mee, zo ook deze keer! Bij de kassa kwam ik er achter dat er een actie was en dat ik er een gratis kreeg, ik betaalde nu dus € 6,- voor vier bath bombs.

Hema

Shirt

Shirt

Bij Hema hebben ze op de bovenste verdieping altijd uitverkoop. Het is hier best rommelig maar toch vond ik dit leuke rode shirt. Het is een grote maat maar het stond erg leuk oversised. Het shirt kostte nu € 7,-.

pyjama

Bij de kassa kreeg ik te horen dat het 1+1 was, dus nam ik ook nog een setje payjama’s mee voor Nina. Het is nog wel een setje met korte broek/shirt maar daar heeft Nina nu nog even genoeg aan.

pyjama

De printjes vond ik zo leuk! De payjama’s zijn maat 110/116 en kostten € 10,-, en daar kreeg ik nu dus het rode shirt gratis bij!

Zara

Shirt

Bij Zara vond ik nog twee shirtjes met lange mouw voor Nina, hartstikke handig voor naar de Peuterspeelzaal!

Shirt
Het ene shirt is een mooie donker groene kleur in maat 110 en kostte € 3,95. Het shirt met streepjes is maat 116 en kostte € 5,95.

Mijn vorige shoplog was een  shoplog van The Body Shop & Primark en kunnen jullie hier bekijken.

Waar kopen jullie altijd kleding?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge