Een kijkje bij… Geraldine!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in slaapkamer van Claudia. Deze week laat Geraldine ons een kijkje nemen in haar keuken, vandaag ‘Een kijkje bij… Geraldine’!

Kijken jullie mee?

Geraldine | Mijn naam is Geraldine post, ik ben bijna 6 jaar getrouwd met Harmen, moeder van Sem, en zwanger van baby 2. Ondertussen wonen wij al bijna 2 jaar in ons nieuwe huis. We hebben na 4 jaar besloten om ons huisje in de nieuwbouw van Urk te verkopen en een wat groter huis in het midden van Urk met een grote tuin te kopen. Zo gezegd zo gedaan, binnen een week het nieuwe huis gekocht en ons oude huis verkocht!
Keuken Geraldine
Dit is een flink klus huis geworden, van de zolder tot de achterstraat alles moest opnieuw gedaan worden, wat een werk! Maar hoe trots ben ik nu, nu alles bijna klaar is. De keuken is wel een favoriet plekje van mij, uren bezig zijn om wat lekkers klaar te maken. Hier ben ik dan ook super blij mee.
Keuken Geraldine
De bestaande keuken was ondertussen 40 jaar oud en nodig aan vervanging toe, dus ik kon een nieuwe keuken uitzoeken. In ons vorige huis had ik een landelijke keuken, maar nu wil ik totaal wat anders. Strak moest het dit keer zijn. We zijn op Urk geweest om een keuken uit te zoeken en binnen een uurtje waren we klaar!
Keuken Geraldine
Strakke hoogglans kastjes met een houten blad erop, een grote inductie kookplaat en dan mijn trots: de afzuig installatie. Dit keer geen lelijke afzuiger die in de weg zit, maar één die aan het plafond hangt met een koof voor spotjes eromheen gebouwd. Mijn zwagers hebben 2 gouden handen en zij hebben de koof voor ons gemaakt. De muren hebben we laten stucen en vervolgens zelf gescand en afgewerkt met verf welke je goed kan schoonmaken.
Ik ben er super blij mee, en wie weet komt er nog een blogje over 1 van de andere projecten in ons huisje, ik heb er nog genoeg!
Liefs Geraldine 
Wat een prachtige keuken Geraldine, ik ben erg benieuwd naar jullie andere ‘projecten’!

Wat vinden jullie van deze keuken?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge