Een kijkje bij… Claudia!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de woon- en slaapkamer van Liesbeth. Deze week laat Claudia ons een kijkje nemen in haar slaapkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Claudia’!

Kijken jullie mee?

Claudia | Ik wou graag voor mijn verjaardag een nieuwe slaapkamer. Ik lag nog op een oud bed en deze was aan vervanging toe. Mijn vader is schilder bij Coenen op Urk dus vroeg ik hem mijn kamer over te sauzen. Ik heb namelijk van dat scinbehang op mijn muren en dit kan gemakkelijk worden geschilderd. We gingen naar Leen bakker om te kijken wat ik leuk zou vinden. Daar zag ik dit bed staan, het is een boxspring van 120cm, ik heb dus een lekker groot bed voor mij alleen. Ook het sprei voor op het bed zag ik daar. Met de kussentjes… toen was de kleur bepaald. Ik wou zwart met wat gele details in mijn slaapkamer! Dekbed hoezen zochten we daar ook gelijk uit, alles bijpassend. We kochten ook het rek wat boven mijn bureau hangt, voor mijn foto’s en belangrijke dingetjes aan te hangen. Ook mijn bureaustoel hebben we daar gekocht, maar die had ik al.

Slaapkamer

Mijn gordijnen zijn van die kant en klare ring gordijnen. Deze kochten we eerder ook bij Leen Bakker. Aan de ene kant zijn ze zilverkleurig en aan de andere kant zwart. In mijn vorige slaapkamer hing de zilveren kant naar binnen. En nu hebben we ze gewoon om gedraaid, nu heb ik zwarte gordijnen.

Kledingkast

Slaapkamer

Mijn kledingkast is een oude kast nog van mijn bes (oma). Mijn vader heeft de kast met kalkverf (schildersbedrijf Coenen) over geverfd. In de kast zit geen hanggedeelte, daarom hebben we bij Leen bakker dit kledingrek gekocht. Lekker makkelijk en overzichtelijk.

Bureau

Slaapkamer

Nu mijn bureau, dit is een oude salontafelblad van steigerhouten planken, deze heeft mijn bebe (opa) gemaakt. En mijn moeder kocht een nieuwe salon tafel en zei: ”Dan kan dat blad mooi gebruikt worden voor jou als bureau”. Hier hebben we bij de bouwmarkt twee schragen gekocht en die er onder geplaatst. Mijn vader heeft ook dit weer geverfd.

De lamp op mijn kamer komt bij de Ikea vandaan, deze geeft echt een gaaf effect aan de hele slaapkamer, je krijgt als het ware een soort sterren over de muren en het plafon. Ik heb er geen dimmer op maar dat zou het effect nog meer versterken. De potjes en kistjes en het schapenvachtje kochten we bij de Action. Hier kun je altijd leuke hebbe-dingetjes scoren!

Ik zit in 3 havo en breng dus best wel veel tijd op mijn kamer door met huiswerk maken. Nu ik dus deze gave kamer heb zit ik er graag. Ben echt super blij met het resultaat!

Groetjes, Claudia

 

Wat een leuke meidenkamer Claudia!

Wat vinden jullie van deze tienerkamer?

irma

 

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge