Mijn maand in foto’s #03 | Taart, mooi weer en politie!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 1 april! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand maart stond in het teken van taart, mooi weer en politie! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Gele bloemen

De eerste dag van de maand, alles begint weer te bloeien!

Tekening

Nina houd niet van knutselen en tekenen maar toch kan ze nu een poppetje tekenen!

Afstandsbediening

Toen ik het beddengoed uit de wasmachine haalde kwam daar de afstandsbediening ook uit rollen…. gelukkig deed ie het nog!

Broodje

Opa trakteerde ons op saucijzenbroodjes, daar zegt Nina geen nee tegen!

Taart maken

‘s Middags maakten we samen een taart, dat vond ze toch ook wel interessant. Het wachten duurde alleen wel wat lang…

Soul Secrets

Deze maand kwam er een artikel online over de nieuwe Soul Secrets producten voor mannen!

Speelbos

Op 5 maart scheen het zonnetje heerlijk, en ben ik samen met mijn moeder en Nina even naar het speelbos hier in het dorp geweest. Heerlijk genieten en vitamine D opdoen!

Botanical

Ik kreeg een prachtig pakket van Australian Gold opgestuurd met de nieuwe Botanical producten. Die kunnen we wel gebruiken nu het zonnetje wat vaker begint te schijnen!

Boeken

Wij lezen erg veel voor aan Nina, en de favoriete kinderboeken wisselen daarom ook regelmatig. Het is wel erg leuk dat Nina af en toe een boek mee krijgt van de Peuterspeelzaal om te lezen! Over de favoriete boeken van Nina op dit moment heb ik een artikel geschreven.

Vliegeren

Nina had de kinderen van het Kinderdagverblijf wat bij de Peuterspeelzaal zit al een paar keer zien ‘vliegeren’ met linten. Toen we uit de Peuterspeelzaal kwamen zag ze een lint liggen dat was weggewaaid, de rest van de dag heeft ze dus lekker gevliegerd!

Sluis

Als je bij water in de buurt woont herken je dit beeld wel…

Peuterspeelzaal

Ik ben zo blij dat Nina het zo leuk vind op de Peuterspeelzaal, ze gaat iedere dag nog steeds met plezier heen!

Squla

Wij hebben een maand Squla op de tablet uitgeprobeerd en kwamen tot de conclusie dat het echt wel leuk en leerzaam is. We hebben het dus voor een jaar aangeschaft! Ik hou het persoonlijk wel goed bij, maar zo krijg je ook goed inzicht waar ze nog wat moeite mee heeft of juist helemaal niet.

speeltuin

Nina is deze maand een paar keer bij mijn schoonzus geweest, ze heeft daar lekker gespeeld met haar nichtjes en had de grootste lol!

politie

Deze maand stond ook in het teken van veel politie in en rondom het dorp. Ook op woensdagavond werd het dorp helemaal afgezet, precies bij ons voor de deur! We hebben de politiemannen dus maar even koffie gebracht, en Nina keek haar ogen uit…

zwemmen

Op zaterdag 16 maart was Harm Hendrik vroeg thuis, we besloten om met Nina te gaan zwemmen in het zwembad hier in het dorp. Dit was voor haar de eerste keer, maar zoals je aan de foto wel kan zien vond ze het geweldig!

opruimen

Op maandag 18 maart besloot ik al het speelgoed van Nina goed uit te zoeken en de kast opnieuw in te delen. Alles netjes in mandjes, bakken etc. Wat een werk! Maar het ziet er stukken beter uit en het is weer overzichtelijk, en daar gaat het om!

stemmen

Uiteraard gingen we deze maand ook naar de stembus.

Nina

Er zijn aardig wat mooie en zonnige dagen geweest, dus de vesten konden weer uit de kast! Ik hou persoonlijk veel meer van vesten dan van jassen, dus ik was echt hartstikke blij met dit weer!

taart

Deze maand waren mijn moeder en mijn broertje allebei jarig, dat betekend natuurlijk: taart!

welpjes

Ik: ‘Kijk dat is de mama leeuw met haar baby’s’
Nina: ‘Nee mama, dat zijn welpjes…’

Geweldig dit soort uitspraken!

Ook de tulpen staan alweer in bloei!

Koningsdag

Bij Hema zag ik alweer veel oranje kleding hangen, voor mijn gevoel duurt het nog heel lang tot Koningsdag, maar dat is deze maand alweer!

Hemd

Bij Zeeman kocht ik deze leuke hemdjes voor Nina, en nog veel meer!

Toby en Nina

Nina speelt altijd graag bij het raam, en ook Toby is daar vaak te vinden!

Nina en Opa

Op woensdag gaan mijn ouders altijd boodschappen doen, en halen Nina dan altijd op. Ze vind dit altijd hartstikke leuk en kijkt er iedere keer weer naar uit!

Tuin

Afgelopen zaterdag zijn we druk bezig geweest in de tuin. Het gras is gemaakt, de tegels zijn geboend, geveegd, onkruid verwijderd…

bloemen

En de eerste bloemetjes staan alweer!

Laarzen

Nina was even mee naar de Welkoop met Harm Hendrik en kwam met deze leuke gele laarsjes thuis!

toetje

Zaterdagavond hadden wij nog een heerlijk etentje bij Restaurant de Boet. Ik heb alleen een foto van het toetje, maar het was allemaal heerlijk!

Zoals jullie kunnen zien hebben wij een heerlijke maand gehad. We zijn hartstikke blij dat de mooie dagen er weer aankomen en dat we weer lekker in de tuin bezig kunnen. Ook Nina vind het geweldig om lekker buiten te zijn. Ze heeft in ieder geval alvast nieuwe laarsjes zodat ze ons mooi kan helpen! 😉

Hoe was jullie maand maart?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge